15.4 C
Helsinki
lauantai, 18 toukokuun, 2024

Buy now

Halvat ostot Ruohonjuuri kaupasta – katso mikä kannattaa

Ruohonjuuri on laadukkaasta ja kattavasta valikoimastaan tunnettu kotimainen kauppa, joka on ennen kaikkea kokonaisvaltaisen ja luonnonmukaisen hyvinvoinnin ekokauppaketju. Ruohonjuurella on tällä hetkellä (2024) suomessa jo 15 myymälää. Moni ekotuotteista kiinnostunut onkin ihastunut kauppaan täysin. Tässä artikkelissa listaamme ”ruohonjuuri kokemuksia”, joiden avulla voit itse päättää kannattaako juuri sinun asioida kyseisessä liikkeessä tai heidän verkkosivustollaan.

Osa Ruohonjuuren tuotteista on merkittävän edullisia

Osa tuotteista on Ruohonjuuressa hyvinkin edullisia. Tässä olen kuitenkin listannut asioista joita kannattaa ostaa Ruohonjuuresta, ja niitä jotka kannattaa ostaa muualta. Näillä vinkeillä päädyt säästämään rahaa verrattuna siihen jos ostaisit vastaavat tuotteet ruoka kaupasta. Muista katsoa ainakin -40%, -50& ja -60% poistotuotteet silloin tällöin: todellisia löytöjä!

Muista myös Ruohonjuuren leimakortti jolla saat 10e alennusta kun olet kerryttänyt tarpeeksi ostoja. Samanlailla ostot kertyvät tehdessäsi nettiostoksia. Ruohonjuuressa on myös 10% opiskelija alennus tiistaisin. 

Osta Ruohonjuuresta näitä:

 • Kuukuppi. Unohda kertakäyttöiset kuukautissuojat. Osta kuukautiskuppi ja suojaa itsesi sillä loppuelämäsi ajan. Säästät tolkuttoman määrän rahaa pitkällä tähtäimellä. Muovinen kuppi pestään käyttökertojen välissä ja voit heti käyttää sen uudestaan.
 • Geisha Shaver kesto höylä. Unohda kalliit, muoviset höylät. Geisha Shaver höylä maksaa noin 20e ja vaihtoterät maksavat noin 2e. Ne kestävät niin pitkään että tulet säästämään paljon rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Yllätyskassi. Ruohonjuuri tarjoaa yllätyskassin ostajalle yllätystuotteita hintaan 19.95e. Olen ollut henkilökohtaisesti aina tyytyväinen kassini sisältöön, eli suosittelen tätä kaikille. Hinta/laatu suhde on enemmän kuin kohdallaan.
 • Pesupähkinät ovat yksi halvimmista tavoista pestä pyykkiä. Pussi pesupähkinöitä maksaa 8.75e, ja itse pesin viimeisellä ostoksella 1.5 vuoden pyykit. Pesupähkinät ovat täysin luonnollinen ja hajusteeton tuote. En ole huomannut pyykin laadussa mitään eroa verrattuna muihin pesuaineisiin. Näillä voi myös pestä esim. lattioita. 
 • Kuten muissa kaupoissa, katso tarjoukset Ruohiksen keskikäytävältä ja uutiskirjeestä. Pidä myös silmällä tarjous hyllyä sekä keltaisia alennus tarroja. Joskus Ruohonjuuresta saa poisto tavaraa jopa alle eurolla. 

Älä osta Ruohonjuuresta näitä:

 • Organic Shop pesuaineet. Luomukosmetiikan halppis merkin shampoot ja hoitoaineet maksavat Ruohonjuuressa noin 6e/kpl. Saat nämä samat tuotteet kuitenkin Prismasta hintaan noin 4e/kpl. Merkkiä kannattaa kokeilla sillä se on hyvää laatua ja tosiaan luomu tavaraa, mutta katso tarkkaan mistä ostat nämä tuotteet!
 • Egyptian Magic voide maksaa Ruohonjuuressa jopa 59.99e. Sen saa ulkomailta kuitenkin hintaan 20-30e, etenkin jos löydät sen tarjouksesta.
 • Hunajat ja hillot. Halvemmalla saat nämä tuotteet kaupasta, jopa luomu versiot näistä. Myös Agave nektari on melkein puolet halvempaa ruokakaupassa. 
 • Vertaa aina Ruohonjuuren hintoja netissä muihin samanlaisiin kauppoihin. Netissä on muutama tarjous luomukauppa jotka tarjoavat tuotteita halvemmalla. Esimerkiksi hyvinvoinnin.fi kaupassa on paljon alennuksia ja myös tarjoukset tuotteista joiden päivämäärä on vanhemnemassa.
 • Jos et tarvitse tuotteita pian, kurkkaa ihmeessä ulkomaiset nettikaupat. Melkein aina saat tarvitsemasi tuotteet halvemmalla, mutta toimituksessa voi mennä jopa kuukausi.
ruohonjuuri liike MG 1671 1024x683 2

Uusin Ruohonjuuriliike Jyväskylässä näyttää hyvältä!

Usein kysyttyä Ruohonjuuresta

Onko Ruohonjuurella alennuskuponkeja?

Kyllä vain. Aika ajoin löydät myös alennuskuponkeja Ruohonjuuren verkkokauppaan.

Onko Ruohonjuuren verkkokaupassa samat tuotteet kuin myymälöissä?

Myymälöiden valikoima vaihtelee myymälän koosta riippuen joten valikoima ei ole aivan sama. Voit kuitenkin tarkistaa tuotteiden myymäläsaatavuuden tuotteen sivulla olevasta pudotusvalikosta todella kätevästi.

Ovatko tuotteet samanhintaisia Ruohonjuuren verkkokaupassa ja myymälöissä?

Pääsääntöisesti kyllä. Tuotteet ovat samanhintaisia Ruohonjuuren verkkokaupassa ja myymälöissä kautta Suomen. Jotain pieniä poikkeuksia saattaa silloin tällöin olla, esimerkiksi poistotuotteet joita ei ole jäänyt kuin yhteen myymälään.

Onko Ruohonjuuri kotimainen yritys?

Kyllä on. Ruohonjuuri Oy on vuonna 1982 perustettu eko- ja luomutuotteiden erikoismyymäläketju. Viimeksi päivitetyn tilinpäätöksen (2020/12) mukaan yhtiössä työskentelee 135 henkilöä ja sen liikevaihto on yli 32 miljoonaa euroa.

Ruohonjuuri: kotimainen ja turvallinen valinta myös verkossa

Ruohonjuuri verkkokauppa – luonnonmukaisen hyvinvoinnin keskus verkossa

Ruohonjuuri verkkokauppa on suomalaisen luonnonmukaisen elämäntavan, terveellisen ruoan ja ekologisten tuotteiden edelläkävijä. Yli 35 vuoden kokemuksella Ruohonjuuri on luonut maineensa laadukkaiden ja luonnollisten tuotteiden myyjänä. Verkkokaupan ansiosta asiakkaat ympäri Suomea voivat nauttia tuotteista, jotka ovat ystävällisiä sekä ihmisille että ympäristölle. Tässä artikkelissa kävimme jo läpi Ruohonjuuren verkkokaupan kokemuksia tuotteista. Mitä muita vahvuuksia ja syitä on, miksi Ruohonjuuri on luonnonmukaisten tuotteiden ostajan paras valinta?

 1. Laaja valikoima tuotteita Ruohonjuuri verkkokaupassa on yli 6000 tuotetta, jotka on jaettu selkeästi eri kategorioihin, kuten elintarvikkeet, kosmetiikka, luontaistuotteet ja ekosiivous. Voit löytää runsaasti vaihtoehtoja terveelliseen ruokavalioon, kuten luomutuotteita, superfoodia, gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita. Verkkokauppa tarjoaa myös laadukasta luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu ympäristöystävällisesti ja eettisesti.
 2. Helppokäyttöinen verkkokauppa Ruohonjuuri verkkokauppa on suunniteltu asiakaslähtöisesti, joten sen käyttö on helppoa ja miellyttävää. Tuotteet on kategorisoitu selkeästi, ja hakutoiminto auttaa löytämään etsimäsi nopeasti. Voit myös suodattaa tuotteita esimerkiksi hinnan, merkin tai arvosanojen perusteella. Verkkokauppa on responsiivinen, joten voit tehdä ostoksia myös puhelimella tai tabletilla.
 3. Nopea toimitus Ruohonjuuri verkkokauppa panostaa nopeaan ja luotettavaan toimitukseen. Suurin osa tilauksista lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa, ja asiakkaat saavat tilausten seurantatiedot sähköpostitse. Verkkokauppa tarjoaa myös ilmaisen toimituksen yli 59 euron tilauksiin. Voit valita useista toimitustavoista, kuten Postin pakettiautomaatti, kotiinkuljetus tai nouto myymälästä.
 4. Luotettava asiakaspalvelu Ruohonjuuri verkkokaupan asiakaspalvelu on ammattitaitoinen ja auttavainen. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujen chatin kautta. Asiakaspalvelu auttaa mielellään tuotteisiin, tilauksiin ja palautuksiin liittyvissä kysymyksissä. Ruohonjuuri verkkokauppa kuuntelee asiakkaidensa toiveita ja kehittää palvelujaan jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.
 5. Ympäristöystävällisyys ja eettisyys Ruohonjuuri verkkokauppa on sitoutunut ympäristöystävälliseen ja eettiseen toimintaan. Kauppa valitsee tarkoin tuotteensa, jotta ne ovat ympäristön kannalta kestäviä ja eettisesti valmistettuja. Ruohonjuuri panostaa myös pakkausmateriaalien kierrätykseen ja vähentää muovin käyttöä. Lisäksi verkkokauppa tukee useita ympäristö- ja hyväntekeväisyysjärjestöjä.
 6. Tietoa ja inspiraatiota Ruohonjuuri verkkokauppa ei tarjoa ainoastaan laadukkaita tuotteita, vaan myös tietoa ja inspiraatiota terveelliseen ja ympäristöystävälliseen elämäntapaan. Verkkokaupan blogista löydät artikkeleita, reseptejä ja vinkkejä luonnonmukaiseen arkeen. Voit myös tilata Ruohonjuuren uutiskirjeen, joka sisältää ajankohtaista tietoa, tarjouksia ja uutuustuotteita.
 7. Joustavat maksutavat Ruohonjuuri verkkokauppa tarjoaa useita eri maksutapoja, jotta jokainen asiakas voi valita itselleen sopivimman. Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla, MobilePaylla, Klarnan laskulla tai osamaksulla. Verkkokauppa on SSL-suojattu, joten maksaminen on turvallista ja tietosi ovat suojattuja.
 8. Asiakastyytyväisyys Ruohonjuuri verkkokauppa panostaa asiakastyytyväisyyteen ja haluaa tarjota parasta mahdollista palvelua. Monet asiakkaat ovat antaneet verkkokaupalle erinomaiset arviot, ja asiakaspalaute on positiivista. Ruohonjuuri kuuntelee asiakkaidensa mielipiteitä ja pyrkii jatkuvasti kehittämään toimintaansa.

Ruohonjuuri verkkokauppa on luonnonmukaisten tuotteiden ostajan paras valinta monesta syystä. Laaja valikoima, helppokäyttöinen verkkokauppa, nopea toimitus, luotettava asiakaspalvelu, ympäristöystävällisyys, tietoa ja inspiraatiota sekä joustavat maksutavat tekevät ostokokokemuksesta miellyttävän ja vaivattoman. Asiakastyytyväisyys on Ruohonjuuren toiminnan keskiössä, ja verkkokauppa pyrkii jatkuvasti kehittämään palveluitaan vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Ruohonjuuri verkkokauppa on mainio paikka löytää luonnonmukaisia tuotteita, jotka auttavat sinua elämään terveellisesti ja ympäristöystävällisesti. Laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ja nopea toimitus takaa, että tilauksesi saapuu kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen joutuisasti. Jos haluat panostaa hyvinvointiisi ja samalla tukea ympäristöä, Ruohonjuuri verkkokauppa on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde.

Tutustu Ruohonjuuri verkkokauppaan jo tänään ja löydä laadukkaat, luonnolliset tuotteet, jotka tukevat hyvinvointiasi ja ympäristöystävällistä elämäntapaa. Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja aloita ostokset – luonto kiittää!

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.