Halvat ostot Ruohonjuuri kaupasta – katso mikä kannattaa

0

Ruohonjuuri on osalta tuotteistaan kallis ja ylihinnoiteltu kauppa. Osa ihmisistä välttää siellä käymistä kokonaan tämän takia. Tässä artikkelissa listaamme ”ruohonjuuri kokemuksia”, joiden avulla voit itse päättää kannattaako juuri sinun asioida kyseisessä liikkeessä tai heidän verkkosivustolaan.

Osa Ruohonjuuren tuotteista on merkittävän edullisia

Osa tuotteista on Ruohonjuuressa hyvinkin edullisia. Tässä olen kuitenkin listannut asioista joita kannattaa ostaa Ruohonjuuresta, ja niitä jotka kannattaa ostaa muualta. Näillä vinkeillä päädyt säästämään rahaa verrattuna siihen jos ostaisit vastaavat tuotteet ruoka kaupasta.

Muista myös Ruohonjuuren leimakortti jolla saat 10e alennusta kun olet kerryttänyt tarpeeksi ostoja. Samanlailla ostot kertyvät tehdessäsi nettiostoksia. Ruohonjuuressa on myös 10% opiskelija alennus tiistaisin. 

Osta Ruohonjuuresta:

  • Kuukuppi. Unohda kertakäyttöiset kuukautissuojat. Osta kuukautiskuppi ja suojaa itsesi sillä loppuelämäsi ajan. Säästät tolkuttoman määrän rahaa pitkällä tähtäimellä. Muovinen kuppi pestään käyttökertojen välissä ja voit heti käyttää sen uudestaan.
  • Geisha Shaver kesto höylä. Unohda kalliit, muoviset höylät. Geisha Shaver höylä maksaa noin 20e ja vaihtoterät maksavat noin 2e. Ne kestävät niin pitkään että tulet säästämään paljon rahaa pitkällä aikavälillä.
  • Yllätyskassi. Ruohonjuuri tarjoaa yllätyskassin ostajalle yllätystuotteita hintaan 19.95e. Olen ollut henkilökohtaisesti aina tyytyväinen kassini sisältöön, eli suosittelen tätä kaikille. Hinta/laatu suhde on enemmän kuin kohdallaan.
  • Pesupähkinät ovat yksi halvimmista tavoista pestä pyykkiä. Pussi pesupähkinöitä maksaa 8.75e, ja itse pesin viimeisellä ostoksella 1.5 vuoden pyykit. Pesupähkinät ovat täysin luonnollinen ja hajusteeton tuote. En ole huomannut pyykin laadussa mitään eroa verrattuna muihin pesuaineisiin. Näillä voi myös pestä esim. lattioita. 
  • Kuten muissa kaupoissa, katso tarjoukset Ruohiksen keskikäytävältä ja uutiskirjeestä. Pidä myös silmällä tarjous hyllyä sekä keltaisia alennus tarroja. Joskus Ruohonjuuresta saa poisto tavaraa jopa alle eurolla. 

Älä osta Ruohonjuuresta näitä:

  • Organic Shop pesuaineet. Luomukosmetiikan halppis merkin shampoot ja hoitoaineet maksavat Ruohonjuuressa noin 6e/kpl. Saat nämä samat tuotteet kuitenkin Prismasta hintaan noin 4e/kpl. Merkkiä kannattaa kokeilla sillä se on hyvää laatua ja tosiaan luomu tavaraa, mutta katso tarkkaan mistä ostat nämä tuotteet!
  • Egyptian Magic voide maksaa Ruohonjuuressa jopa 59.99e. Sen saa ulkomailta kuitenkin hintaan 20-30e, etenkin jos löydät sen tarjouksesta.
  • Hunajat ja hillot. Halvemmalla saat nämä tuotteet kaupasta, jopa luomu versiot näistä. Myös Agave nektari on melkein puolet halvempaa ruokakaupassa. 
  • Vertaa aina Ruohonjuuren hintoja netissä muihin samanlaisiin kauppoihin. Netissä on muutama tarjous luomukauppa jotka tarjoavat tuotteita halvemmalla. Esimerkiksi hyvinvoinnin.fi kaupassa on paljon alennuksia ja myös tarjoukset tuotteista joiden päivämäärä on vanhemnemassa.
  • Jos et tarvitse tuotteita pian, kurkkaa ihmeessä ulkomaiset nettikaupat. Melkein aina saat tarvitsemasi tuotteet halvemmalla, mutta toimituksessa voi mennä jopa kuukausi.
ruohonjuuri liike MG 1671 1024x683 2

Uusin Ruohonjuuriliike Jyväskylässä näyttää hyvältä!

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.