Talous24
Talousaiheinen tietopankki
Selaat Aihealuetta

Yrityslainat

Suomessa yrityslainaa voi tällä hetkellä hakea verkkohakemuksella aina 250 000 euroon saakka ja jopa 8 000 000 euroa tekemällä ensin yrityslainahakemuksen verkossa. Suurempien summien lunastamiseksi, yrityksen päättäjän tulee vierailla vielä erikseen valitsemansa yritysrahoittajan toimipisteessä tarkentamassa lainantarvetta ja keskustelemassa ehdoista.

Yrityslaina 247

Yrityslaina, joka sopii myös aloittavalle yrittäjälle. Palvelu toimii 24h viikon jokaisena päivänä ja lainoja maksetaan ulos 7 päviää viikossa.

CapitalBox yrityslaina

Ilman reaalivakuuksia lainaa tarjoava CapitalBox on yrittäjää ajatteleva rahoitusmuoto. Lainan saa ilman pitkiä prosesseja käyttöön minimimäärällä paperisotaa. Vain hakemus riittää…

CrediNord Yrityslaina

CrediNord - hakemus minuutissa ja tarjous tunnissa. CrediNord Oy on vakavarainen ja täysin suomalainen yritysrahoituslaitos josta saat nopeita vastauksia ja nopean rahoituksen.

OP Yrityslaina

OP Yrityslaina ei välttämättä ole aina myönnettävissä, tai edes edullisin yrityslaina. OP Yrityslainan korko muodostuu pohjakorosta ja pankin kanssa sovitusta korkomarginaalista OP…

Selvititkö jo Korkotasosi?

Tee Bankenin maksuton hakemus ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.