Lainalaskuri – laske laskurilla maksuaika ja maksuerä

0

Lainalaskuri kertoo lainasumman, valitun koron ja maksuajan välillä luotettavan arvon, jolla voit suunnitella hankintaasi ja selvittää itsellesi parhaiten sopivan yhdistelmän. Voit laskea laskurilla tulevaa lainatarvetta, ilman että sinun on tarvetta antaa yhteystietoja lainahakemukselle. Laskurillamme voit laskea laina-ajat 1 – 50 vuotta summalle 10 – 1 000 000 euroa ja korkotasoksi voit valita 0-100 %.

Lainalaskuri 0-100 vuotta, 50 - 1 000 000 euroa ja 0-100 prosentin korko

Lainalaskuri jolla voit valita lainasumman, lainan koron ja takaisinmaksuajan. Laskuri kertoo kuukausittaisen takaisinmaksuerän.

Lainan takaisinmaksu

/ kuukausi
Vertaamme ajankohtaiset lainatarjoukset ja saat yli 20 pankin ja lainanantajan kesken kilpailutetun lainatarjouksen henkilökohtaisella korkotasolla kilpailutettuna. Jotta voimme kilpailuttaa lainatarjouksen sinun on valittava "kyllä", samalla hyväksyt lainatarjouksen kilpailuttamiseen liittyvän viestinnän ja palvelun ehdot. Ilmoitettu kuukausimaksun summa* on arvio annetuilla ehdoilla ja saattaa poiketa henkilökohtaisesti saamastasi tarjouksesta. Palvelun käyttö on maksutonta eikä sido ottamaan vastaan tarjottuja lainoja.

Lainalaskuri on maksuton käyttää, voit halutessasi edetä lainalaskurista suoraan kilpailuttamaan kulutusluotot aina 70 000 euroon saakka. Lainalaskurin kautta tulevat hakemukset käsitellään normaalisti, aivan kuten lainan kilpailutuspalvelun kautta käsiteltävät hakemuksetkin käsitellään. Lainalaskuri toimii myös yhdistelylainan arviointiin, eli lainojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tältä sivulta löytyvä lainalaskuri on tarkka lainalaskuri aina miljoonan euron takaisinmaksua varten, haluamallasi korolla ja maksuajalla. Lainalaskuri ei ota huomioon lyhennysvapaita tai muita poikkeuksia lainassa. Lyhennysmuotona sivun lainalaskurissa on tasalyhennys.

Kuinka suurta summaa voin laskea lainalaskurilla?

europe

Voit laskea aina 1 miljoonan euron lainan korkoa tällä laskurilla.

Kuinka iso maksuaika laskurilla voidaan laskea?

Voit laskea jopa 50 vuoden laina-aikaa laskurilla.

Mikä on pienin ja suurin korko mitä laskurilla voi laskea?

Voit asettaa koron 0% ja 100% välille.

Maksaako lainalaskurin käyttö?

Ei maksa. Lainalaskuri on ilmainen ja helppokäytöinen.

Tarvitseeko minun antaa yhteystietoja lainalaskurille?

Ei tarvitse. Laskuri on anonyymi. Voit jättää halutessasi yhteystiedot ja edetää lainan kilpailutukseen. Kilpailutusta ei kuitenkaan voida tehdä tällä hetkellä yli 70 000 euron lainoille. Voit siis kilpailuttaa 500 – 70 000 euron kulutusluoton lainalaskurin kautta, ilman lisäkuluja, ilman vakuuksia ja ilman takaajia. Saat päätöksen heti eikä lainalaskurin käytöstä aiheudu lisäkuluja.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Storytel

(parhaat äänikirjat !)

Kuuntele nyt 3kk jopa -60%

Lähes miljoona tarinaa pimeän halpaan hintaan! Hinnat alk. 3,99 €/kk – tarjous voimassa vain 30.11. asti.

Ei sitoutumisaikaa 👉

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.