Kilpailuta sähkösopimus – Sähköliittymä vertailu

Vertaa ja valitse edullisin ja sopivin omaan tarpeeseen.

0

Edullisin sähköliittymä – Kilpailuta sähkösopimus ja solmi uusi sähkösopimus entistä edullisemmalla hinnalla. Talous24 -vertailu on maksuton sähkön kilpailutus. Olemme selvittäneet Suomessa toimivien sähköyhtiöiden reaaliaikaiset sähkön kWh hinnat ja teemme sähkön kilpailuttamisen kuluttajille helpoksi ja nopeaksi. Uuden sähkösopimuksen tilaaminen ja aiemman sopimuksen muuttaminen onnistuu palvelussamme helposti:

  1. Arvioi tai katso edellisestä laskustasi vuosittaisen sähkönkulutuksesi = kWh määrä
  2. Vedä liukuvalikko sopivaan kohtaan ja saat heti vastauksena sinulle halvimman sähkösopimuksen ja sopivimmat tarjousvaihtoehdot.
  3. Valitse paras vaihtoehtosi – Helppoa ja nopeaa!

    Sähkötarjoukset näytetään vain vastuullisilta energiayhtiöiltä, jotka olemme arvioineet ongelmattomiksi sähkön tarjoajiksi. Ehdotamme että tutustut myös kuluttajaviraston hampaissa oleviin toimijoihin, joiden palveluja kannattaa välttää. Me emme listaa näiden toimijoiden palveluita vertailuissamme.

Kilpailuta sähkösopimus ja voit löytää sähkön tarjoajan huomattavasti halvemmalla hinnalla kuin nykyisen sähkösopimuksen tarjoaja, usein paikallinen sähköyhtiö. Sähkön kilpailutus kannattaa lähes poikkeuksetta ja tuo säästöä sinulle. Sähkön kWh hinnat muuttuvat jatkuvasti ja sähkösopimuksissa on eroja sähköyhtiöiden välillä. Parhaimmillaan sähkön kilpailuttaminen voikin tuoda suurkuluttajalle säästöä, jopa useita satoja euroja!

Vaikka et olisikaan suurkuluttaja, voit keventää kotitaloutesi sähkölaskua useimmiten muutamalla kympillä tai reilulla satasella vuodessa. Miksi siis maksaa liikaa sähköstä – Kilpailuttamisen hyöty on kuitenkin selvä ja meidän vertailupalvelumme avulla sähkön kilpailuttaminen on ilmaista, helppoa ja vaivatonta.

Maksaako sähköliittymän kilpailutus?

electricity

Ei euroakaan. Kilpailutus tarkoittaa sitä että saat alueellasi toimivien sähkönmyyjien kesken kilpailutetun sähköenergian hintatarjouksen sitoumuksetta. Sinä tiedät hinnan ja saat tarjouksen, mutta et sitoudu sopimukseen. Se on kuin pyytäisit tarjouksen kaikilta toimijoilta – mutta kilpailutuksessa kilpailuttaja tekee työn puolestasi – maksutta. Kilpailutuspalvelu saa toki pienen komission kaikista tuomista an asiakkaista, mutta se ei vaikuta sähkän myynithintaan tai sopimukseen millään tavoin.

Voinko kilpailuttaa määräaikaisen sopimuksen?

Pääsääntöisesti et. Määräaikainen sopimus tarkoittaa sitä, että olet sitoutunut yhden toimijan sähkön myyntisopimukseen määräajan. Yksi poikkeus on: Jos muutat, katkeaa nykyinen sähkösopimuksesi ja voit kilpailuttaa uuden sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen maksutta.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Storytel

(parhaat äänikirjat !)

Kuuntele nyt 3kk jopa -60%

Lähes miljoona tarinaa pimeän halpaan hintaan! Hinnat alk. 3,99 €/kk – tarjous voimassa vain 30.11. asti.

Ei sitoutumisaikaa 👉

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.