2.3 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

Miten tienata lisää rahaa joka kuukausi?

Kysymys jota niin moni miettii, mutta johon ei tunnu olevan suoraa vastausta. Ideoita voi olla jo mielessäsi, mutta monet niistä eivät valitettavasti tule toimimaan. Pullojen kerääminen ei takuulla innosta useimpia, vaikka onkin kovin tuottavaa. Tässä muutama toimiva siisti työidea avuksi rahan tienaamiseen.

Monet miettivät miten kasvattaa tuloja, olivatpa he sitten työttömiä, työssä tai opiskelijoita. Olen listannut tähän helppoja vinkkejä kasvattaa tuloja. Näillä vinkeillä voit saada jopa 300 euroa enemmän käteen per kuukausi.

Onko sinulla kyky tai harrastus josta voit saada lisätienestiä? Voisit harkita tekeväsi esimerkiksi…

Koiran ulkoilutusta tai hoitoa. Voit mainostaa itse naapurustossasi, levittää sanaa kaveripiirissäsi, tai liittyä palveluihin jotka tarjoavat eläinten hoito apua. Kurkkaa Pawshake sovellus, joka sopii tähän tarkoitukseen.

Lastenhoitoa tai tuutorointia. Sama kuin yllä – on itsestäsi kiinni missä ja miten mainostat itseäsi. Lastenhoidossa on toki enemmän vaatimuksia kuten rikosrekisteriote, mutta sen ei tulisi estää unelmiasi tienata lisää rahaa joka kuukausi.

Olitpa hoitamassa koiraa tai lasta – laita vaikka ilmoitus Tori.fi -palveluun tai sopivaan Facebook-ryhmään. Saat heti yhteydenottoja.

Tarjoa elämyksiä air bnb sivulla. Voit esitellä kotikaupunkisi turisteille tai kokata kotonasi vieraille. Voit opettaa heitä maalaamaan tai soittaa heille musiikkia. Mikä ikinä onkin kykysi, voit tienata sillä helposti rahaa sovellusten kuten airbnb:n kautta.

Tavaroiden flippaaminen. Onko sinulla kyky bongata tarjouksia? Osaatko korjata tavaroita? Ei ole hankalaa tienata rahaa ostamalla ja myymällä tavaroita, jos sinulla on aikaa tutkia tarjouksia. Tämä vaatii joko kyvyn korjata esim. tietokoneita, taikka sinun tulee viettää aikaa netissä jotta bongaat parhaat tarjoukset ennen muita.

Keikkatyö kotoota käsin käy joustavalla aikataululla. Voisitko esimerkiksi kirjoittaa artikkeleita kotoa tai opettaa vaikka suomen kieltä? Ensimmäinen näistä on kasvava ala koska nettiin tuotetaan koko ajan enemmän sisältöä ja siihen palkataan koko ajan lisää tuottajia.

Polje Woltin tai Foodoran lähetyksiä. Näillä firmoilla on todella joustavat aikataulut ja jos poljet lähetyksiä niin varmasti pidät peruskuntoa kiitettävästi yllä. Teet töitä silloin kun sinulle sopii.

Tarjoa naapureillesi työtä, esimerkiksi puutarhahommia, siivousta tai lumitöitä. Moni maksaa mielellään näistä tehdyistä hommista.

Tarjoa kykyjäsi Facebook ryhmissä, esimerkiksi ompelutöitä, renkaiden vaihtoa tai remonttityötä. Facebook on täynnä ryhmiä, siihen se on luotu!

Onko sinulla omaisuutta jolla voit tienata? Voit esimerkiksi…

Laittaa asuntosi Air Bnb palveluun ja mennä itse mökille. Ja sitten laitat mökkisi Air bnb sivuille kun olet kotona. Voit myös tarjota pelkän huoneen Airbnb:ssä.

Onko sinulla auto ja vapaa aikaa? Voit liittyä Uber sovellukseen ja tehdä taksikeikkaa milloin haluat, sekä tienata mukavaa lisätienestiä.

Onko sinulla ideoita, jotka toimivat mutta eivät olleet tässä listattuna? Kommentoi tai lähetä meille viesti niin lisäämme ideasi listalle.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.