18.8 C
Helsinki
maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Buy now

Banken kokemuksia – Vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Lue Banken kokemuksia – Mikä palvelu Banken.fi on?

Banken.fi, eli Banken on lainavertailu ja kilpailutuspalvelu. Banken siis etsii sinulle edullisimman lainatarjouksen. Voit lukea Banken kokemuksia Bankenin asiakaspalautesivulta. Banken palvelusta löytyy kuluttajille luotot aina 1000 eurosta 60 000 euroon saakka. Maksuaikaa voit valita 1 – 15 vuotta. Palvelun kautta löytyy yli 25 vaihtoehtoa sekä kotimaisista, että pohjoismaisista lainanantajista. Bankenin kautta tarjottavien yrityslainojen kilpailutus on aina 8 miljoonaan euroon saakka, joten voidaan todeta että haitpa rahoitusta joko yksityishenkilönä tai yritykselle, tarjoaa Banken.fi mukavan valikoiman kilpailutettua lainaa.

Mitää lisäarvoa Banken.fi -palvelun käyttäminen tuo?

Lainojen korko on sekä pankki- että asiakaskohtainen. Jos haluat kartoittaa lainamarkkinan itse, sinun täytyy olla itse yhteydessä kaikkiin Suomen markkinoilta löytyviin lainanantajiin, sekä pankkeihin. Saat heiltä jokaiselta erikseen lainatarjouksen ja lisäksi, paljon jälkimarkkinointia, puheluita ja tiedustelua. Bankenin kautta sinuun tarvitsee tehdä vain yksi hakemus ja saat vain yhden yhteydenottokanavan lainanhakuusi liityen. Ei turhia ”asiakkaaksi kalasteluviestejä” joka päivä, useammasta paikasta. Lainatarjous siis kilpailutetaan palvelun kautta, joten vältyt liialta työltä sekä liialta yhteydenottojen lukumäärältä.

Mitä vaatimuksia Banken palvelussa on lainan saannille?

Perusedellytykset ovat seuraavat:

  • Hakijan ikä yli 20 vuotta
  • Hakijan luottotiedoissa ei saa olla maksuhäiriömerkintää
  • Säännölliset tulot (eläke- tai palkkatulot)

Miten Banken lainahakemus tehdään ja miten lainoja vertaillaan?

  1. Siirry Banken.fi -lainavertailuun
  2. Valitse lainasumma ja alustava laina-aika (voit muuttaa näitä myöhemmin)
  3. Täytä hakemus, etene hakemuksen vaiheet läpi ja pääset eteenpäin
  4. Kilpailutus alkaa ja sinulle esitetään lainatarjoukset
  5. Katso tarjoukset ja halutessasi, etene nostamaan laina
  6. Lainatarjoukset ovat voimassa 30 päivää hakemuksen täyttämisestä

Banken.fi on kotimainen lainapalvelu, jonka kautta tavoitat kätevästi lainamarkkinan toimijat. Banken ei siis itse myönnä lainoja, vaan toimii apunasi kilpailutusprosessissa.

Bankenin kautta tavoitettavan lainapaneelin kautta saat tarjouksen pääsääntöisesti yli 20 pankin ja lainanantajan kesken. Mukana on kotimaisten lisäksi myös pohjoismaisia lainanantajia. Banken palvelee maksutta. Lainan hakemisesta ei aiheudu kuluja eikä se nosta tarjottujen lainojen korkoa, maksuja tai kuluja. Kokeile Bankenin palvelua tästä.

Mikä on Banken.fi kautta tarjottava korkotaso?

Percent % written on blackboard. Black friday concept. Boy hold board.

Banken.fi kautta kilpailutetuille lainoille nimelliskoron taso voi olla 4-20 prosenttiyksikön välissä. Lainatarjous on aina henkilökohtainen, joten kannattaa itse kokeilla millaisen korkotarjouksen saa.

Kuinka nopeasti saan lainarahat tililleni?

clock on brick wall

Bankenin kilpailuttamien lainojen ulosmaksut ovat nopeimmillaan jo vartissa, mutta pääsääntöisesti lainat maksetaan tilillesi seuraavaksi pankkipäiväksi.

Kuinka paljon voin hakea lainaa Bankenin kautta?

Banken kilpailutus kuinka paljon?

Tällä hetkellä lainasummat kilpailutuksessa on rajattu 1 000 – 60 000 euron välille. Voit vertailla tätä pienempiä luottoja aina 50 eurosta 60 000 euron lainaan saakka.

Onko Banken kotimainen palvelu?

Finland

Banken on 100% kotimainen lainojen vertailupalvelu. Saat asiakaspalvelun kautta apua suomeksi, ruotsin ja englannin kielellä. Suurin osa asiakaspalvelijoistamme puhuu suomen lisäksi myös toista kieltä.

Kannattaako lainaa hakea yksin vai yhdessä yhteishakijan kanssa?

Two hands trying to connect puzzle pieces

Voit hakea yksin tai yhdessä. Usein on niin että yhteishakijan kanssa tulet saamaan paremman lainatarjouksen. Yhteishakija on lainanantajan silmissä pienempi riski ja he voivat myöntää lainan piememmällä korkotasolla.

Banken laina, mistä sitä haetaan?

Banken 2021 logo

Banken on vertailusivusto ja lainojen kilpailutus, joten Banken ei itse myönnä lainaa. Banken.fi -verkkotunnuksessa toimiva kotimainen palvelu on lainavertailu kuluttajille ja yrityksille. Banken ei ole luotonmyöntäjä, lainanvälittäjä, pankki tai rahoituslaitos. Banken auttaa kuluttajia ja yrityksiä löytämään heille sopivan lainan. Palvelu on täysin maksuton eikä kilpailutuksesta aiheudu lisäkuluja asiakkaille tarjottuihin lainoihin. Banken etsii teknologioidensa avulla edullisimmat vaihtoehdot eri pankkien ja lainapalveluiden joukosta perustuen kuluttajan asiakasprofiiliin. Banken mahdollistaa kuluttajalle ilmaisen ja nopean kanavan kartoittaa lainamarkkinan tarjonta ja auttaa näin hakemaan ja edullista lainaa verkosta, kilpailutettuna.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

Selvititkö jo Korkotasosi?

Tee Bankenin maksuton hakemus ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.