15.9 C
Helsinki
tiistai, 18 kesäkuun, 2024

Buy now

Rahalaitos.fi – kokemuksia palvelusta

Rahalaitos.fi kokemuksia (2022)

Etsit siis Rahalaitos kokemuksia muilta käyttäjiltä? Kokemuksia palvelusta on varsin niukasti verkon eri palveluissa, joten tässä tärkeimmät faktat palvelusta. Radiosta ja television mainoskatkoilta kovin tuttu Rahalaitos on täysin kotimainen lainanvälittäjä. Rahalaitoksen kautta suomalaiset ovat kilpailuttaneet kulutusluottojaan jo noin kymmenen vuoden ajan. Miten Rahalaitoksen kilpailutuspalvelu toimii ja millaisia kokemuksia Rahalaitoksen palvelusta löytyy? Entä minkä hintaisia lainatarjouksia hakijan sopii odottaa ja pitävätkö Rahalaitoksen mainospuheet? Listasimme vastaukset näihin ja moniin muihin yleisiin kysymyksiin.

Esittelyssä Rahalaitos

Rahalaitos on laajasti tunnettu suomalainen lainanvälittäjä, jonka kautta voit kilpailuttaa liki kaikki lainasi jopa 70 000 euroon saakka. Sitä suuremmille summille ei valitettavasti ole olemassa kilpailutuspalvelua, sillä yli 70 000 euron lainat alkavat olla jo sijoitus, tai asuntolainatyyppisiä tuotteita ja vaativat henkilökohtaisen pankkiasioinnin.

Kilpailutat hakemuksesi suoraan Rahalaitoksen kautta tästä. Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää Rahalaitoksesta, löydät alempaa tältä sivulta yleistä tietoa Rahalaitoksesta. Kerromme mikä Rahalaitos on yrityksenä sekä lisäksi, voit lukea muiden asiakkaiden kokemuksia Rahalaitoksesta.

Rahalaitos kilpailuttaa lainaa jopa 70000€

Viime vuosina vahvasti eri kanavissa, kuten televisiossa ja radiossa esillä ollut Rahalaitos.fi on pitkään toiminut ja 100% kotimainen ja luotettava lainanvälittäjä. Rahalaitos.fi -palvelu kilpailuttaa lainahakemukset puolestasi nopeasti ja luotettavasti.

Rahalaitoksen kautta voit hakea vakuudetonta lainaa (kulutusluottoa) 500 – 70 000 euroa itse valitsemallasi, joustavalla maksuajalla.

Tässä Rahalaitoksen perustiedot:

Myöntääkö Rahalaitos itse lainaa?

Kysymys ja vastaus

Lyhyt vastaus on Ei – Rahalaitos ei myönnä itse lainaa, eikä osallistu itse rahoittamiseenkaan millään tavalla. Rahalaitos on lainanvälittäjä, joka toimittaa lainahakemuksesi yhdellä kertaa useille eri rahoitusyhtiöille, pankeille ja luotonmyöntäjille – Tällä hetkellä palvelun kautta tavoittaa yli 25 vaihtoehtoa. Lainanvälittäjä toimii kilpailutuksessa vain asiaa helpottavana välikätenä. Lainanmyöntäjät saavat lainanvälittäjän kautta hakemustietosi ja tekevät sen perusteella sinulle tarjouksen. Lainanvälityksessä sivuston (Rahalaitos.fi) toimintaperiaate on hyvin samankaltainen kuin esimerkiksi hotellien varaussivustoilla, kuten Hotels.com tai lentovaraussivustoilla. Kuluttajalle palvelu tarjoaa helpotuksen etsintään ja tästä syystä lainanvälityspalveluiden käyttäminen onkin erittäin suosittua.

Mitkä ehdot Rahalaitos lainanhakijan tulee täyttää?

Voit kilpailuttaa lainatarjouksia Rahalaitos -palvelun avulla, jos olet vähintään 20-vuotias ja vuositulosi ovat yli 7500 euroa vuodessa. Sinulla ei voi olla aktiivista maksuhäiriömerkintää. Koska palvelussa on mukana yli 25 vaihtoehtoa, on eri pankeilla ja rahoitusyhtiöillä erilaisia lisäkriteereitä lainanhakijoille. Tämä tarkoittaa sitä, että kilpailutus ei takaa sitä, että tulet saamaantarjouksen kaikilta yhteistyökumppaneilta, mutta minimiehtojen täyttyminen takaa sen, että saat vähintään yhden tarjouksen.

Mitkä ovat hyödyt Rahalaitoksen käyttämisessä?

Rahalaitoksen käyttämisessä paras etu on helppo ja nopea tapa löytää markkinoiden edullisin laina. Voit siis kilpailuttaa vanhan (tai vanhat) lainan, hakea täysin uutta lainaa tai jälleenrahoittaa vanhat, kalliit lainat edullisella yhdistelylainalla. Lainojen kilpailuttamiseen ei kulu lainkaan enempää aikaa, kuin siihen että hakisit summan mutikassa lainaa suoraan joltain luotonantajalta. Kilpailutuksen etu on merkittävä.

Mitä pankit ja rahoituslaitokset Rahalaitos kilpailuttaa puolestani?

Rahalaitos kilpailuttaa kulutusluotot tällä hetkellä yli 25 pankin ja luotonantajan kesken. Tällä hetkellä sen yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Avida, Nordax Bank, Svea Ekonomi, Halino, Lainaamo, Bigbank, Collector Bank, Fellow Pankki, TF Bank, Credigo, Balanzia, Komlplett Bank, Lea Bank ja monta muuta vaihtoehtoa.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.