Ilmaiset äänikirjat: kuuntele ilmaiseksi täällä (+bonuskoodit)

0

Ilmaiset äänikirjat netissä (2023) ovat tässä. Mietitkö, mistä löytyisi ilmaisia äänikirjoja – onkohan niitä edes enää olemassa? Voimme vahvistaa että kyllä on: Äänikirjaharrastuksen aloittaminen voi todellakin olla jopa jopa täysin ilmaista, kun tiedät mistä etsiä. Äänikirjojen tarjonta on monipuolista ja niiden kampanjatkin ovat varsin mieleisiä aloittajille. Yleensä äänikirjoissa on 14 tai 30 päivän ilmainen kokeilujakso joten: ilmaiset äänikirjat ovat totta.

Äänikirjoja voi siis kuunnella ilmaiseksi vähintään kahdella eri tavalla (tai oikeastaan kolmella)

Voit kokeilla äänkirjoja kokeilujaksojen (14-30 päivän) ajan hintaan 0 euroa – siis täysin ilmaiseksi. Voit irtisanoa tilauksesi ennen kokeilujakson päättymistä. Useimmat kuitenkin jatkavat tilaajana, koska nämä palvelut ovat LOISTAVIA!


Vaihtoehto #1 – Kokeilujaksot

Lunasta etu itsellesi alta:

Tätä vaihtoehtoa suosittelemme kaikille alkuun. Saat kauttamme tämän edun useimmiten pidennettynä kumpaankin suosittuun äänikirjapalveluun, sekä Storytel että Nextrory tarjoavat tämän edun: Voit kuunnella 30 päivää ilmaiseksi, ilman sitoutumuksia normaalin 14 päivän sijaan!

Päivitys 3.6.2022:
Nextory on nyt tuonut palveluunsa uuden Pronssi-tilausvaihtoehdon, johon kuuluu 30 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa hintaan 11,99 €. Pronssi sopii siis täydellisesti sinulle, joka luet ja kuuntelet hiukan vähemmän!

Voit vaihdella jäsenyyksiä esimerkiksi perhepaketeilla. Yksi maksaa videosuoratoistopalvelun perhejäsenyyden ja toinen äänikirjat, kolmannella on musiikkipalvelu joka sekin jaetaan saman ryhmän kesken. Tämä ei ole kuitenkaan käyttöehtojen mukaista. Moni opiskelija kuitenkin tekee näin ja kukapa meistä ei olisi joskus katsonut televisiota ilman televisiolupaa? Käytä harkintasi mukaan.


Vaihtoehto #2Perhepaketit

Perhepaketeilla useampi käyttäjä voi käyttää palvelua saman pääkäyttäjätunnuksen alaisena. Tämä toimii hienosti perheen sisällä, mutta etua käytetään myös kaveriporukoiden keskellä.

 

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.