2.3 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

Yhdistelylainat nostavat suosiotaan

Yhdistelylaina madaltaa lainakulut

Yhdistelylaina voi olla nykyään helposti 50 000 ja omasta taloudellisesta tilanteesta riippuen jopa 70 000 euroa. Suuria luottokokonaisuuksia on niin otettu kuin niitä myös yhdistellään: suurilla yhdistelylainoilla. Esimerkiksi kotimaisen Banken.fi -palvelun suosituin tuote tällä hetkellä on yhdistelylaina. Tällä tuotteella tapahtuu lainojen yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi, uudella edullisemmalla luotolla. Saman tuotteen voi Bankenin lisäksi kilpailuttaa myös monessa muussa lainapalvelussa kuten Rahalaitoksella, Sortterilla, LuottoKeskuksella tai vaikkapa suositussa Omalainan palvelussa.

Yhdistelylainojen suosio kiivaassa kasvussa

Suomalaiset ovat alkaneet sisäistää, että useaa kulua ei kannata maksaa päällekkäin. Samoin ei kannata maksaa myöskään suuria kiskurikorkoja. Llainan vaihtaminen on nykyään niin helppoa, ettei kotisohvalta tarvitse edes nousta näin tehdäkseen. Yhdistelylainojen kasvanut suosio ja teho perustuu juuri näiden kahden seikan sisäistämiseen. Lainojen yhdistämisen prosessi on tehty niin helpoksi, että yhä useampi kokeilee ja huomaa onnistuvansa. Sana kirii ja trendi on kasvussa. Asiaan on takuulla vaikuttanut tämän toimenpiteen vanhva mainonta eri medioissa.

Miksi yhdistelylaina on järkivalinta?

Yksinkertaisesti koska vähemmän kuluja ja korkoja on parempi valinta kuin enemmän kuluja ja korkoja. Ennen kaikkea pikalainojen myötä maksetut kymmenien prosenttien lainakorot ovat yhä useammalle historiaa. Nyt otetaan yhä hanakkammin oma talous hoitoon ja maksetaan nämä vanhat luotot esimerkiksi pankkien talousneuvojien suosimaa vesiputousmallia hyödyntäen pois. Vesiputousmalli lyhyesti on luottojen maksamisen aloittaminen kallemmasta luotosta alkaen käyttäen maksimilyhennystä, viimeisenä maksetaan pienimmillä kuluilla oleva luotto.Näin korot ja kulut minimoituvat. Tätäkin tehokkaampi ja helpompi vaihtoehto on yhdistelylaina, jos haluaa koko luottokokonaisuuden kerralla uusiksi. Luotto ei välttämättä ole maksettu pois nopeammin, mutta vaikutus omaan talouteen on välitön.

Etsitkö Lainojen Yhdistäminen Kokemuksia?

Voit lukea tästä lainojen yhdistäminen kokemuksia, miten se onnistuu, missä se on kätevintä tehdä? Osallistu keskusteluun ja jaa omia kokemuksiasi lainojen yhdistämisestä.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

Selvititkö jo Korkotasosi?

Tee Bankenin maksuton hakemus ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.