15.9 C
Helsinki
tiistai, 18 kesäkuun, 2024

Buy now

Kuinka saada rahaa?

Listasimme tähän helpoimmat tavat tienata helppoa rahaa, lue ja aloita tienaaminen vaikka kotisohvalta istuen. Helpot vinkit rahantekoon, parhaimmat voivat jättää jopa päivätyönsä jos haluavat.

Mistä saada rahaa – on kysymys joka on päivittäin hyvin monen mielessä.

Miten saada rahaa helposti?

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vielä hakea tai päästä ”oikeisiin” töihin, voit hankkia pientä taskurahaa myös monilla muilla tavoilla. Voit  kysyä, olisiko vanhemmillasi tai sukulaisillasi jotain sellaista tavallista suurempaa kotityötä tai projektia, johon he tarvitsisivat apua ja josta he olisivat valmiita maksamaan. Tällaisia töitä voisivat olla talvella lumityöt ja kesällä nurmikon leikaus, rikkaruohonen poistaminen, lehtien haravointi ja vaikkapa pihamarjanpoiminta tai vaikkapa mustikassa käynti! Ympäri vuoden tehtäviä töitä löytyy iso lista: varaston järjestely, auton pesu, vahaus ja siivous, halkojen hakkaus, saunan pesu, kauppareissun tekeminen, remonttiapu, koirien ja muiden lemmikkien ulkoiluttaminen, lastenhoito ja vahditseminen…. listaa voisi jatkaa loputomiin.

Taskurahaa voi tokii hankkia myös keräämällä vaikkapa pulloja. Niistä maksetaan hyvin, sillä pikkupullot ovat 10 senttiä – 15 senttiä ja isommat 40 senttiä kappaleelta. Tämä on ilmaista rahaa, erityisesti isojen tapahtumien yhteydessä pullobudjetti on mittava! Pullojen kierrättäminen on myös luonnolle hyväksi, kun pullot eivät jää katuojiin roskaksi.

Pienten askareiden ohella voit kerryttää rahaa esimerkiksi säästämällä tiukasti kuukausi- tai viikkorahat tai muut vanhemmilta saamasi rahat tilillesi – voit vaikka sijoittaa niitä ETF-rahajstoihin, niin ei pääse inflaatio syömään arvoa. Mikäli haluat, voit myös pyytää vanhempia ja sukulaisia antamaan syntymäpäivälahjasi ja joululahjatkin ihan tilille tai käteisenä rahana. Tällöin voit itse päättää myöhemmin, mihin haluat rahasi käyttää ja ostat jotain mitä oikeasti tarvitset.

Yksi hyvä keino on myös myydä tarpeettomiksi jääneitä vaatteita ja tavaroita kirpputorilla tai nettihuutokaupoissa. Muistathan kuitenkin jutella kirpputorimyynnistä ensin vanhempiesi kanssa.

Jos olet innokas bloggaaja tai vloggaaja, voit selvitellä mahdollisuuksiasi saada mainostuloja. Lisää niistä voit lukea esim kumppanuusmarkkinointi.fi -sivustolta.

Mistä rahaa nopeasti – 5 varmaa vinkkiä, miten tienata rahaa kotona 2020

Haluatko saada lisätuloja mahdollisimman helposti? Talous24 auttaa sinua löytämään parhaat keinot rahan hankkimiseen. Kerromme seuraavaksi sinulle, miten tienata rahaa kotoa käsin – jopa ilman mitään etukäteistietoa, pätevyyttä, erityistä ammattitaitoa tai lahjakkuutta.

Voit hyödyntää ansaintakeinojamme, olitpa sitten opiskelija tai eläkeläinen, työtön tai työssäkäyvä. Tilanteestasi riippuen pystyt saamaan säännöllisiin tuloihisi ainakin jonkintasoista ekstraa ja parhaimmillaan tienaamaan kotoa käsin koko elantosi.

Pienikin rahanpuute aiheuttaa arkielämään monenlaista harmia. Ikävintä on, jos rahat eivät riitä laskujen maksamiseen ja muihin juokseviin menoihin. Mutta vaikka tulosi kattaisivat peruskulut, on ylimääräisestä käteisestä harvoin haittaa – voit sen avulla esimerkiksi aloittaa uuden harrastuksen tai käydä romanttisella lomalla puolison kanssa.

Mistä rahaa on siis helpointa hankkia? Vastaus on erittäin yksinkertainen: internetistä. Ennen internetin aikakautta lisätuloja sai kartutettua huomattavasti rajallisimmin keinoin. Nyt meidän ulottuvillamme on huikea määrä erilaisia mahdollisuuksia saada rahaa hyvinkin pienellä panostuksella. Jatka vain lukemista, sillä esittelemme tällä sivulla niistä tärkeimmät ja kokeilemalla näitä käytännössä saatat hyvinkin keksiä itselle parhaimman ja mielekkäimmän tavan tehdä ehkä vain pari satasta tai tuhansia euroja lisätuloka joka kuukausi. Muistutamme jo tässä vaiheessa, että mikäli aloitat lisätulojen hankkimisen yksityishenkilönä internetistä, sinun on ilmoitettava tulot verottajalle. Se on kuitenkin helppoa, sillä näistä saat kaikista kuitin jonka tallennat ja vuoden päätteeksi naputtelet veroilmoitukseen koko vuoden ansiosi lisätulot kenttään. Kannattaa siis laittaa kaikista nettituloista heti ne tilillesi saatuasi, sivuun 25% kasvamaan korkoa vuoden ajaksi, vaikkapa Nordnetin EFT-rahastoihin, joista saat ne irroitettua 1-2 arkipäivässä kun ( jos on tarve) on aika nostaa niitä verojen maksuun.

Pohditko, miten saada rahaa kotona tehtävällä työllä?

Helppoja rahantekokeinoja löytyy itse asiassa yllättävän pitkä lista. Emme voi kuitenkaan laittaa niitä paremmuusjärjestykseen, sillä valinta riippuu tietenkin omasta tilanteestasi. Aloitamme listaamisen nopeimmasta ja yksinkertaisimmasta päästä ja kerromme lopuksi vinkit kotoa käsin hoidettaviin yritysideoihin, joiden avulla voit ansaita huomattaviakin summia.

Tässä 5 vinkkiä miten tienata kotoa käsin:

1470399614 Social Media

Vastaa maksettuihin kyselyihin

Toimistot maksavatsinulle, kun vastaat nettikyselyihin. Tekemällä useita kyselyitä, saat mukavan bonuksen vaivastasi. Muista vastata rehellisesti.

MIELIPIDEMAAILMA

Palkkiot: Rahamuotoinen PayPal-tilille, lahjakortteja mm. App Store, iTunes, CDOn, WOW HD ja Zalando

Palkkion suuruus per kysely: 1 – 5 €
Kyselyn kesto: 3 – 30 min

1470399594 Web Design

NIELSEN

Palkkiot: Pisteohjelma, joilla voi lunastaa tuotteita

Palkkion suuruus per kysely: 1 – 2 €
Kyselyn kesto: 5 – 10 min riippuen kyselystä

1470399594 Web Design

SUOMITUTKA

Palkkiot: Rahana PayPal-tilille, lahjakortti, WWF-lahjoitus.

Palkkion suuruus per kysely: 0,20 – 2 €
Kyselyn kesto: 3-20 min

1470399594 Web Design

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.