fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Järkevä puhelinliittymä lapselle, haussa alle 10e/kk diili

Mobiililiittymän etsiminen lapselle on välillä vaikeaa – kohtuuhintaista datan sisältävää liittymää ei tunnu löytyvän.

Selvitimme, löytyisikö lapsille ( alle kouluikäiselle ja alakoululuokille) sopivaa liittymää alle kympillä kuussa.

Heti alkuun oli selvää että 4G tason liittymää ei alle kympillä irtoasi, olisi valittava 3G nopeus jos haluaa sisällyttää pakettiin puhelut. Siltikään hinta ei putoaisi alle haetun 10 euron kuussa. Löyti kuitenkin vaihtoehto, joka olisi järkiperustelu.

a) Lasten käyttö on 99% dataa, he eivät niinkään soittele puhelimella.
b) Lapset käyttävät laitetta suurimmaksi osaksi kotona, jossa yleensä myös erillinen Wi-fi johon voivat yhdistää automaattisesti = nopea yhteys

Telia tarjoaa suoraan lapsille suunnitellut liittymät, joista toinen on reilusti alle kympin! Vain 7,90 eur /kk. Tällä liittymällä voi sekä soittaa, että käyttää dataa.

Paketti on nimltään RAJATON LITE 0,2 M, se maksaa 7.90e/kk ja sisältää rajattoman datan. Datan nopeus on Whatsapille ym muille viestipalveluille täysin riittävä, ja samalla puhelimen GPS signaalin sijaintitieto päivittyy, jos lasta haluaa seurata esim koulumatkalla ( esim. iPhonen EtsiYstäväni -toiminnolla).

Lue lisää Telian sivulta tästä.

liittymä lapselle mobiili, edullinen mobiililiittymä nuorille Telialta
Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.