4.6 C
Helsinki
keskiviikko, 24 huhtikuun, 2024

Buy now

Yhdistelylaina – eli Lainojen Yhdistäminen

Se on helppoa. Tässä artikkelissa kerromme kuinka yksinkertainen keino tämä on, jolla säästät heti tuntuvasti kuukausittaisista lainamenoistasi – olettaen että sinulla on tällä hetkellä vähintään 2 luottoa maksettavanasi.

Älä odottele. Toimi nyt ja aloita edullisempi elämä.

Kun useampi pieni laina muutetaan yhdeksi suureksi kulutusluotoksi tarkoitus on, että lainansaaja säästää lainakuluissa maksamalla takaisin vain yhtä suurempaa lainaa sekä sen tilinhoitomaksuja. Oikean suuruista luottoratkaisua varten luoton ottajan taloudellinen tilanne tulee tarkastella kokonaisvaltaisesti. Tulo- ja menolaskureiden avulla voi selvittää realistisen maksukykyvyn ja päättää sen jälkeen millaista kuukausisummaa on mahdollista maksaa takaisin.

Yhdistelylaina on laina, joka on tarkoitettu lainojen yhdistämiseksi. Yhdistelmälaina on siis laina, jolla voi yhdistää kalliit pienlainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi ja näin säästää merkittävästi kuukausimenoissa ja kuluissa – ja ennen kaikkea saada lainakokonaisuudelle edullisempi korko.

Yhdistä vanhat lainat ja luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Vertaile yhdistelylainat kilpailutuspalvelussamme aina 60 000 € asti ja säästä koroissa sekä kuukausierissä.

Lainojen yhdistäminen yhdeksi kulutusluotoksi on usein ensimmäinen askel kohti maksuvaikeudetonta elämää. Kulutusluottojen haetut maksuajat vaihtelevat tyypillisesti 1-8 vuoden välillä. Osa rahoitusyhtiöistä myöntää lainaa jopa 10 tai 12 vuoden takaisinmaksuajalla.

Yhdistelylaina mahdollistaa uuden, toteuttamiskelpoisen takaisinmaksuohjelman. Tärkeää taloudellisessa ahdingossa olevalle on puuttua myös itse ylivelkaantumisen ongelmaan, siihen että menot ovat muuttuneet tuloja suuremmiksi. Rahallinen tasapainostus onnistuu joko kulutusta vähentämällä tai hankkimalla lisää tuloja.

Tärkeintä on toimia nyt eikä siirtää ongelmaa. Säästö alkaa siitä kun lainat yhdistetään ja vanhat kalliit lainat on maksettu pois.

11

Maksatko tällä hetkellä kuukausittain useita eri lainanlyhennyksiä luottokorteista tai muista lainoista? Mikäli vastasit kyllä, sinulla on mahdollisuus helpottaa talouttasi. Mikä parasta – lainojen yhdisteleminen kauttamme on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Aiheeseen liittyen

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.