10 C
Helsinki
lauantai, 18 toukokuun, 2024

Buy now

VitaePro – Tarjouskampanja

VitaePro tarjous, päivittynyt 19.3.2024.

Tällä suositulla tuotteella on lähes aina aktiivinen tarjouskampanja olemassa uusille asiakkaille. VitaePro on suosituimpia ravintolisiä suomessa ja monessa muussa euroopan maassa.

Nyt tilaamalla kampanjasivulta VitaePron ensimmäisen pakkauksen -50%, saa tilaajalahjaksi kalsium-magnesiumlisän ja vielä ehtii osallistumaan käynnissä olevaan aktiiviloman arvontaan.

Talous24 suosittelee 👍

VitaePro mainos on pyörinyt televisiokanavilla jo reilusti yli 10 vuotta. VitaePro on äärimmäisen suosittu ja turvallinen ravintolisä, joka on erittäin suosittu varsinkin varttuneemman väestön keskuudessa. Nyt vanha tuttu VitaPro on uudistunut – mitä uutuus pitää sisällään ja miten se eroaa jo entisellään palkitusta lisäravinnetuotteesta? Lue VitaePro -kokemuksia

VitaePro – entistä parempi sydämelle

Uudistunut VitaePro® 

Monipuolinen ja tehokas koostumus huolehtii koko kehon, erityisesti lihasten ja nivelten, hyvinvoinnista. Uudistuksen myötä VitaePro on nyt entistä parempi myös sydämelle ja verenkierrolle.

VitaePro on julkaissut uusilla käyttäjille suunnatun –Kokeile reilusti ALLE puoleen hintaan – kampanjan, eli nyt voit kokeilla kuusi viikkoa hintaan 9,90 €. Onko VitaePro -mainos totta, uskoaksemme on. Suomen televisiossa ei oikein voi mainostaa tuotetta ilman katteita tutkimuksien oikeellisuudesta. Voit lukea ViteaPro -tuotetta käyttävien mielipiteitä VitaePro -verkkosivistolla, tai esimerkiksi tekemällä Google -hakupalvelussa haun ”VitaePro kokemukset” Katso mitä tuotteesta puhutaan ja tee päätös sen mukaan.

VitaePro on Pohjoismaissa suosittu ravintolisä, jonka markkinointi ja myynti tapahtuu monikanavaisesti, kuten verkkokaupan, television, printin ja digitaalisen mainonnan kautta. VitaeProta myydään myös puhelinmyynnillä, ja tuote toimitetaan kirjeitse. Yksi VitaePron lähetys, joka sisältää 50 kapselia, maksaa 33,4 euroa, mutta uusille asiakkaille on tarjolla puolen hinnan tutustumistarjous. Tuote on suunnattu erityisesti yli 45-vuotiaiden kohderyhmälle.

VitaePro sisältää monia ainesosia, jotka on suunniteltu tukemaan kehon hyvinvointia. Näitä ovat muun muassa antioksidantit, erilaiset vitamiinit kuten B1, B12, C, D3 ja E, sekä mineraalit kuten mangaani ja seleeni. Lisäksi tuotteessa on omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita, kuten Boswellia serrataa. Tuotteen ainesosien on tutkittu tukevan erityisesti lihasten, nivelten ja vastustuskyvyn hyvinvointia. Asiakaskyselyn mukaan 94% käyttäjistä suosittelisi VitaeProta muille, ja suurin osa kokee tuotteen vaikuttavan positiivisesti lihas- ja nivelvaivoihin sekä yleiseen energiatasoon.

VitaePron markkinointi on ollut näkyvää, ja siinä on käytetty tunnettuja suomalaisia henkilöitä, kuten Nicke Lignelliä, Marion Rungia, Hanna-Maria Seppälää ja Pertti Karppista. Tuotteen suosio ja vaikutusten kokemus on tukenut sen asemaa yhtenä Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä.

Lisätietoja VitaeProsta ja sen ainesosista voi löytää VitaePron omilta verkkosivuilta

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.