Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Auto vuodeksi – Tarjoukset – Katso auto vuodeksi kampanjat

131

Auto vuodeksi, melkein uusi vuodeksi, yksityisleasing tai fiksudiili. Lähes samalla asialla on todella monta eri markkinointinimeä. Listaamme tällä sivulla ajankohtaiset autojen lyhytaikaiset, riskittömät ja arvonalenemasuojatut vuokrausratkaisut.

Autoverkkokauppa.fi valikoimassa löytyy edullisempia merkkejä kuten Kia, Hyundai, Peugeot, Citroen, mutta auto vuodeksi hinnat alkavat olla karanneet käsistä. Esimekiksi 2019 Citroen C3 Automaattina sai hintaan 239 eur/kk ja 2020 hinta on jo 305 eur/kk. Toinen verrokkimme Peugeot 2008 PureTech 130 EAT8-automaatti hinnoittelu 12kk/15tkm oli vielä kesällä 2020 hintaan 269 eur/kk ja nyt sama auto 305 eur/kk, jota ei tällä hetkellä saatavilla mutta varustellumpi Peugeot 2008 Allure 210 Anniversary PureTech 130 EAT8-automaatti on saatavilla hintaan 325 eur/kk.

300 euron kuukausikululla kun maksaa jo ilman käsirahaakin pois noin 20.000 euron käytettyä autoa, jollainen voisi olla esimerkiksi 3-4 vuotta ja 60tkm ajettu BMW 3-sarjalainen. Kannattaa siis harkita ostaako omaksi edullisempi vähän ajettu merkkiauto, vai ”liisata” vuodeksi uusi edullisemman pään vaihtoehto. Kustannuksiltaan nykyhinnoittelulla vaihtoauton ostaminen taitaa tulla edullisemmaksi. Tiesitkö muuten, että Autolainaa.fi -sivustolta saat kilpailutetun autolainatarjouksen yhdellä hakemuksella.

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.