18.8 C
Helsinki
maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Buy now

VitaePro kokemuksia – Uudistunut koostumus

VitaePro (kokemuksia) – Vuoden Terveystuote Uudistui

Toimiiko VitaePro avun kuten luvataan, kannattaisiko VitaePro:ta kokeilla? Etsitkö VitaePro kokemuksia? – lue lisää! Nyt jo legendaariseksi tuotteeksi muodostunut VitaPro on uudistunut, sen sisältö ei ole kovasti muuttunut mutta siihen on tullut mukavia lisäyksiä.

Monipuolinen VitaePro -ravintolisä, pohjoismaiden käytetyin!

VitaePro on erittäin monipuolinen ja tutkitusti myös turvallinen ravintolisä. Se sopii päivittäisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi, mutta se ei korvaa koko ruokavaliota. VitaePro on suosittu tuote ja se onkin yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä kaupallisista ravintolisistä. Tuote sisältää ainesosia, joilla on tutkittua tehoa moniin erilaisiin kehon toimintoihin. VitaePron kohdalla teho perustuu erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle suunnattuna.

vitaepro 50 prosentin alennus

VitaePro sisältö / koostumus:

VitaePro:n tehokkaassa koostumuksessa yhdistyvät mm. kasviuutteet. Näitä VitaePro:ssa ovat astaksantiini, luteiini, zeaksantiini ja Boswellia serrata, B12 ja D3-vitamiini, antioksidantit seleeni, mangaani, hydroksityrosoli ja C- ja E-vitamiini sekä omega-3-rasvahapot (EPA ja DHA).

Riittoisuus? Yksi VitaePro-pakkaus sisältää 44 kapselia. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Lue lisää VitaePro:sta tästä valmistajan, VitaeLabin verkkosivustolta.

VitaePro vaikutukset

VitaePron ainesosilla on tutkittua tehoa moniin kehon toimintoihin, alla listattuna niistä tärkeimmät:

  • NIVELILLE – Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.
  • SIDEKUDOKSILLE – Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
  • LIHAKSILLE – D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
  • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ – B12- ja C-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • SYDÄMELLE – Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
  • VASTUSTUSKYVYLLE– Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Usein kysyttyä VitaePro:sta, lue alta lisää

Onko VitaePro huijausta?

vitaepro uusi paketti 600x341 vp vp fi

Ei ole. Se on monesti testattu tuote ja valittu vuoden terveystuotteeksi lukuisia kertoja. Vaikka useat epäilevät Vitaepro:n olevan huijauksena, tämä ei ole totta. VitaePron ravintosisältö on monipuolinen ja se sisältää myös tutkitusti toimivia ainesosia. Tutkitun tiedon pohjalta voi todeta, ettei VitaePro ole huijausta.

Onko VitaePro luontaistuote?

VitaePro on on luonnollinen lisäravinne. Se ei sisällä ainesosia, jotka on tuotettu kemiallisella synteesillä tai geenimuuntelulla. Ennen kuin jatkamme, on tärkeää mainita, että VitaePro ei ole kuitenkaan mikään ihmelääke.

Onko VitaePro tehokas valmiste?

VitaePro kertoo verkkosivuillaan, että valmiste sisältää aineita, joiden tehoa on tutkittu.

Mihin VitaePro auttaa?

VitaePro sisältää ainesosia, joilla on tutkittua tehoa hyvinvointiin.
D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä, B12– ja C-vitamiinit vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi Omega-3-rasvahappoja: DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa.

Paljonko VitaePro sisältää D-vitamiinia?

Yhdessä VitaePro-kapselissa on yhtä paljon D-vitamiinia kuin annoksessa lohta. C-vitamiini hyvin tärkeä kehollemme ja se toimii antioksidanttina, joka suojaa mm. solujasi.

Saako VitaeProta apteekista?

VitaeProta tai muita VitaeLabin ravintolisiä ei myydä lainkaan apteekeissa, eikä luontaistuotekaupoissa. Valmistaja myy itse kaikki valikoimissaan olevat ravintolisät. Tuotteita voi siis tilata ainoastaan suoraan ViteaLabin asiakaspalvelustamme tai nettisivuilta.

Kuka valmistaa VitaePro -tuotetta?

VitaePro:n valmistaja on yritys nimeltä NutraQ Oy jonka aputoimini VitaeLab harjoittaa VitaePro:n myyntiä ja markkinointia. NutraQ Oy on perustettu vuonna 2010. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kerava, ja pääasiallinen toimiala Elintarviketukku. Yhtiön osoite on Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava. Yrityksen liikevaihto on 17,7 miljoonaa euroa vuoden 2020 tilinpäätöksen mukaan, joten aivan pienestä, tai vasta aloittaneesta yrityksestä ei ole kyse.

Yhteenveto VitaePro – tuotteesta

Tarjoaa ainesosia koko kehon hyvinvointiin

VitaePro sisältää siis erittäin monipuolisen kirjon laadukkaista lähteistä saatuja ainesosia, joista kaikki ainesosat ovat puhtaita, turvallisia ja perusteellisesti testattuja. Yksi VitaePro-paketti sisältää 44 kapselia, joka kattaa päiväannoksen kuudeksi viikoksi yhden kapselin päiväannostuksella. Normaalihintaan 36,80 euroa kuudeksi viikoksi (sis. postikulut), ViteaPron käyttäminen maksaa siis noin 87 senttiä päivässä. Tarjoushintaan tilattuna maksat VitaPro:n käyttämisestä alle 44 senttiä / päivä. Voidaan siis todeta VitaePron tarjoavan erinomaisen kattauksen lisäravinteita verrattain matalaan hintaan, varsinkin tarjoustuotteena tilatessa.

Tämän VitaePro -tarjouksen esitteli ensimmäisenä tarjouksia käsittelevä sivusto.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.