15.4 C
Helsinki
lauantai, 18 toukokuun, 2024

Buy now

Yrityslainakeskus

Yrityslainojen tietopankki, Yrityslainakeskus palvelee ja mahdollistaa tehokkaan yrityslainan hakemisen. Yrityslainakeskukselta tarjotaan yrityslainojen kilpailuttajat ja palvelut ajan tasalla. Jos olet hakemassa yrityslainaa juuri nyt, kannattaa kartoittaa yrityslainamarkkina ennen hakemusta ilmaisen palvelun kautta.

Yrityslaina ilman tilinpäätöstä?

Yrityslainaa voi hakea suoraan verkossa ja sitä saa tällä hetkellä niin kasvuun kuin kassavajeeseen, aina tuhannesta eurosta kahdeksaan miljoonaan saakka. Pienemmät yrityslainat 1000 – 100 000 euroa voidaan käsitellä heti verkon välityksellä ja et tarvitse edes tilinpäätöstietoja osaan palveluista.

Tarvitsenko Osakeyhtiön saadakseni Yrityslainaa?

Et tarvise – Yrityslainaa voivat saada kaikki yritysmuodot. Yrityksen tulee lainaa saadakseen olla merkittynä kaupparekisteriin.

Uusi yritys, saanko yrityslainaa?

Yrityslainaa myönnetään myös uudelle yritykselle, jolla ei ole vielä vahvistettua tilinpäätöstä. Voit siis käytännössä perustaa uuden yrityksen ja hakea heti yrityslainaa toiminnan aloittamiseksi.

Yrityslainan vakuudet

Useimmat yrityslainaa myöntävät tahot eivät vaadi yrityslainalle vakuuksia, poislukien ”kivijalkapankit”, jotka vaativat usein sen asunnon tai talon yrityslainan vakudeksi, ellei muuta vakuutta ole käytössä. Vakuudettomat joustavat yrityslainat ovat tulleet paikkaaman tätä aukkoa, sillä monikaan yrittäjä ei ole valmis ottamaan niin isoa riskiä, että vaarantaisi yrityksen talouden flopatessa myös oman henkilökohtaisen taloutensa.

Tästä syystä vakuudettomia yrityslainoja haetaankin nyt ennätysmäärä, se on euroopan mallin mukainen tapa rahoittaa yrityksen kasvua ja yrityslainojen korkotaso on tullut jatkuvasti alemmas myös vakuudettomien lainojen keskuudessa.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.