Markkinoiden Edullisin Yritysluotto ilman reaalivakuuksia

Ei reaalivakuuksia - Maksu vain käytetyn limiitin osalta

0

Yrittäjät ja yritykset tarvitsevat nyt rahoitusta enemmän kuin koskaan. Rahoituksen saaminen ei ole ollut liian helppoa ja perinteisissä pankeissa hakemusprosessiin saadaan hukattua valtavasti aikaa ja erilaisia toimenpiteitä. Yrittäjän aika ei usein tunnu riittävän ja vastassa on myös nihkeä lainansaanti sekä vaadittavat tiukat vakuudet.

Edullisin Yrityslimiitti

Varsinkin pienyrittäjät luottavat nyt joustaviin ratkaisuihin hakiessaan yrityslainaa. Pitkät monimutkaiset hakuprosessit ja aivan viimeistään yrityslainoille annettavat henkilötakaukset torppaavat useimpien yrittäjien mielenkiinnon. Vaihtoehtona yrityksissä kiristetään nyt kuluja ja yritetään toimittaa tilaukset omalla kassalla. Yrittäjä maksaa itselleen palkan viimeisenä. Tuttua? Tähän tilanteeseen on toimiva ratkaisu joka ei rasita mieltä eikä yrityksen taloutta.

Ratkaisu Yrittäjän ongelmiin: Yrityslimiitti


Yrityslimiitti tuo ratkaisun tähän yrityslainan hakemiseen liittyvään ongelmaan ja vielä loistavin ja joustavin ehdoin: Svean Yrityslimiitti on lisäksi markkinoiden edullisin yritysluotto.

Yrityslimiitti on kuin luottokortti, yritys maksaa korkoa vain käytetyn limiitin osalta.

Yrittäjien suosikki:

 • Ei reaalivakuuksia
 • Ei lyhennyspakkoa
 • Maksat korkoa vain käytetyn limiitin osalta.

Svean yrityslimiitti on joustava yrityslaina, jota voit hakea kätevästi verkossa 5 000 – 100 000 €. Tämä vakuudettomaan yrityslainaan verrattavissa olevaa yrityslimiittiä varten ei vaadita reaalivakuuksia, mikä erottaa sen selvästi tyypillisestä yrityslainasta. Li- säksi, kirjanpidollisesti yrityslimiitti merkitään velaksi vain siltä osin kuin sitä on käytetty.

Svean tarjoaman yrityslimiitin todellinen vuosikorko on 100.000 euron luotossa 15,05 prosenttia, mikä on alhaisin tutkituista kymmenestä rahoituslaitoksesta. Toiseksi vertailussa tuli joukkorahoituspalvelu Fellow Financen yrityslaina 17,75 prosentin todellisella vuosikorolla.

IROResearch tutki: Svealla Suomen edullisin vakuudeton yritysluotto.
Lähde: SmartFinans.fi

Lyhennysvapaa luotto yritykselle

Svean yrityslimiitti on lyhennysvapaa luotto, mikä mahdollistaa lyhennysten maksamisen yrityksen omas- sa tahdissa lainaehdoissa määritellyn maksusuunnitelman sijaan. Siten yrityslimiittiä nostanut yritys voi halutessaan maksaa pelkkää kuukausimaksua sekä käytössä olevan saldon kuukausikorkoa. Yrityslimiitistä peritään korkoa vain käytössä olevan saldon mukaan.

Yrityslimiitti on jatkuva luotto ja myönnetyn limiitin puitteissa yrityksen on mahdollista nostaa jo lyhennettyä rahoitusta uudelleen käyttöön. Kun tyypillisen yrityslainan osalta yritys joutuisi tekemään uuden lainahakemuksen lisärahoituksen saamiseksi, voi yrityslimiitillä myönnettyä luottoa nostaa käyttöön joustavasti aina tarpeen mukaan – Aivan kuin luottokortissakin.

Ainoa rahoitusyhtiön tarjoama lyhennysvapaa yritysluotto

Svean yrityslimiitti on markkinoiden ainoa rahoitusyhtiön tarjoama lyhennysvapaa yritysluotto. Vaikka oma pankki tarjoaisikin limiittiä rahoitusratkaisuna, tarjoaa Svean yrityslimiitti yritykselle useita etuja.

Yrityslimiitti kirjanpidossa?

Kirjanpidossa yrityslimiitti merkitään velaksi vain siltä osin kuin sitä on käytetty. Mikäli yritys limiitillä ei ole ennakolta määriteltyä eräpäivää, käsitellään sitä pitkäaikaisena velkana. Jos limiitille on määritelty eräpäivä, joka on enintään vuosi tilinpäätös-hetkestä, käsitellään yrityslimiittiä taas lyhytaikaisena velkana. Tilinpäätöksen liitetietoihin merkitään myönnetyn limiitin kokonaismäärä.

Näin haet yrityslimiitin verkossa:

Tarvitset vain seuraavat 3 hakeaksesi yrityslimiitin vaikka heti:

 1. verkkopankkitunnukset
 2. nimenkirjoitusoikeuden
 3. yrityksen IBAN-tilinumeron
 • lainapäätös heti

 • ensimmäinen nosto mahdollinen usein jo seuraavana arkipäivänä

Yrityslimiitti sopii erityisesti seuraaviin:

 • lyhytaikaisen pääoman tarpeeseen

 • kassavirtojen tasaamiseen

 • juoksevien kulujen rahoittamiseen

 • äkillisiin hankintoihin

 • yritykselle, joka haluaa joustavan rahoitusratkaisun

Svean tarjoaman yrityslimiitin edut:

 • hakemus helposti verkossa

 • ei tarvetta reaalivakuuksille

 • lyhennys täysin omassa tahdissa

 • korko lasketaan vain käytössäolevalle saldolle

 • mahdollisuus nostaa lyhennettyä rahoitusta uudelleen käyttöön (ei uusia hakemuksia)

Tutustu Yrityslimiittiin.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.