2.3 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

Yrityslainakeskus yrityslainoissa yrittäjän apuna

Yrityslainojen kysyntä on kasvanut vallitsevan koronaepidemian aikana ja lainatarpeen uskotaan lisääntyvän, kun tautivaikutteet talouteen helpottavat ja markkinat heräävät taas eloon.

Nyt 2024 johtuen tiukentuneesta taloustilanteesta sekä yhä pitkittyvän koronan aiheuttamasta poikkeustilasta, on yrityslainaa yhä hankalampi saada perinteisestä pankista. Niissä tapauksissa, joissa pankki antaa yritykselle yrityslainatarjouksen tai lainalupauksen, ovat pankin vakuusvaateet monelle liian korkeat. Moni ei uskalla laittaa yrityslainan vakuudeksi esimerkiksi sitä omaa taloaan. Tästä syystä vakuudettomien yrityslainojen suosio on Suomessa kasvanut ja uskottavasti tulee kasvamaan, madaltuvan korkotason myötä. Mitä pidemmälle yrityslainaa myöntävät tahot hiovat prosessejaan ja lainavolyymiä ylös , sitä edullisemmin lainaa voidaan myöntää.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen on nykyään aikaisempaa huomattavatihelpompaa, sillä yrityslainaa voivat hakea kaiken kokoiset yritykset – kyllä luit oikein: lainaa saa sekä mikroyritykset, että juuri toimintansa aloittaneetkin yritykset yhtiömuodosta riippumatta. Ja mikä parasta, lainan voi hakea nopeasti verkkohakemuksella.

Esimerkiksi Yrityslainakeskuksen tietopankista ja kilpailutuspalveluista löydät yrityslainan helposti ja varmistat että, hakemus päätyy osaaviin käsiin. Tutustu Yrityslainakeskukseen tästä.

Olipa tarpeesi pieni tai suuri, löydät rahoituskanavan aina 1000 euron pientarpeesta aina 8 miljoonan euron rahoitukseen saakka. Keskiverto haettu yrityslaina palvelussa tällä hetkellä noin 75 000 euroa ja maksuaikana 36 kuukautta.

Yrityslainavertailu 2020 ?

Yrityslainavertailu voi vielä olla valitettavasti haastavaa, sillä palveluiden hinnoittelutapa poikkeaa usein merkittävästi toisistaan. Osa yrityslainaa myöntävistä yrityksistä ilmoittaa kulut kuukausikuluna, osa laskuttaa kulut toimitusmaksuna. Laina-ajat ovat vaihtelevat ja samoin summat. Takaisinmaksu voi alkaa heti tai myöhennettynä. Tällä hetkellä yrityslainan vertailu on nerokkainta hoitaa vielä valitasemalla ensiksi myönnettävän lainasumman mukaan varteenotettavat tahot, joiden kesken vertailet maksuaikatavoitteen sopivaksi ja lopuksi jäljelle jäävistä valitset tarjottavan koron ja kulun kautta sopivimman. Katso valikoima yrityslainojen vertailu -listauksesta.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.