2.3 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

Autolaina heti ilman vakuuksia

Mikäli haluat luottopäätöksen jo ennen kauppaan menoa, kannattaa auton rahoitus kilpailuttaa helposti Talous24 -palvelun avulla. Sinun tarvitsee täyttää vain yksi lainahakemus, joka lähetetään eteenpäin yli 25 eri luotonmyöntäjälle. Mikäli löydät ( uskomme että löydät, sillä vertailussamme on mukana kaikki varteenotettavat lainanantajat ja pankit) juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, lainan allekirjoitus onnistuu yllättävinkin helposti, aivan kuten verkkoasiointi muutenkin hoidetaan – verkkopankkitunnuksilla. Jotkut vertailussamme olevat luotonmyöntäjät saattavat pyytää liitteitä, jotka voit niin ikään toimittaa sähköisesti.

Laina tilille ennen autokaupoille menoa

Voit siis nostaa lainaa tilille ennen kuin lähdet autokaupoille, kun olet suorittanut koko lainaprosessin helposti valmiiksi kotoa käsin. Vältyt postittamiselta ja muulta paperisodalta, koska lainan hakeminen on digitalisoitunut voimakkaasti. Tämä helpottaa huomattavasti kaupantekoa, koska mieluisan auton löytyessä voit allekirjoittaa kauppakirjat, lyödä rahat tiskiin saman tien ja kruisailla kotiin uudella autollasi!

Autolaina ilman vakuuksia

Autolaina on kulutusluotto auton ostamista varten

Kyllä – Näin se on! Mikäli haluat saada auton heti omiin nimiisi, on vakuudeton kulutusluotto on erittäin hyvä vaihtoehto. Sen ansiosta sinun ei tarvitse antaa autoa autolainan vakuudeksi, mutta samalla se tarkoittaa, että autolainan korko saattaa olla hivenen korkeampi, kuin perinteistä autolainaa nostaessa, esimerkiksi autokaupan myöntämä rahoitus saattaa olla jopa 1% korolla, mutta muistahan tämä: Autokauppias ottaa auton katteen sitten myyntihinnassa, ellei saa sitä sinulta auton lainakorosta, pankit nimittäin myöntävät autolainaa autoliikkeille alle normaalin korkotason, autokauppias käyttää pientä korkoa myyntivalttina ja laittaa pankille maksamansa komission auton hinnan päälle ( tai siis ei anna niin paljoa autosta alennusta kuin saat tulemalla autokauppaan rahatukku tililläsi).

Autolaina ei siis edellytä autoa pantiksi ja sinun on hyvä tietää, että autolaina ja vakuudeton laina eroavat toisistaan myös takuiden osalta.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse antaa vakuudetonta lainaa nostaessa rahoitusyhtiölle mitään pantiksi, ei autoa, ei rahavakuutta, ei asuntoa, kesämökkiä tai venettäsi. Tästä samasta syystä laina on luultavasti ”kalliimpi” kuin perinteinen autoliikkeen autolaina, sillä et joudu antamaan autoa vakuudeksi. Lue edelleen edeltä, miksi.

Voit tehdä hakemuksen heti Talous24 verkkopalvelusta

Hae vakuudetonta autolainaa helposti täältä.

Muita autolainaa erityisesti myöntäviä kotimaisia palveluita ovat Lainaparkki.fi, Autolainaa.fi, Autorahoitus24.fi, Ajoneuvorahoitus.com

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.