15.9 C
Helsinki
tiistai, 18 kesäkuun, 2024

Buy now

CrediNord Yrityslaina

Yrityslainaa ilman ylimääräisiä koukeroita. Kyllä – Yrittäjän aika on kallista. Siksipä suosittu CrediNord tarjoaa nyt lainaa nopeasti ja mutkattomasti. Yrityslainasektorin suoraselkäisimpänä toimijana CrediNord lupaa: hakemus minuutissa – tarjous tunnissa.

Uskomattoman nopeaa toimintaa. Kokeile ja yllätyt, se nimittäin pitää.

CrediNord tarjoaa yrityslainaa suomalaisille pienille ja keskisuurille yrityksille 1.000 – 100.000 € kasvuun, varaston kasvattamiseen. Hakemus ei maksa mitään, eikä sido nostamaan lainaa. Turvallista ja hyväksi todettua yrityslainaamista.

CrediNord lainaa suomalaisille yrityksille

CrediNord Oy on vakavarainen ja täysin suomalainen rahoituslaitos, joka tarjoaa yrityslainaa 1000 – 100.000 € tarpeen mukaan ja valittavanasi on maksuaika 6-18 kuukauden välillä. Mistään pitkästä luotosta ei siis voida puhua ja CrediNord sopiikin siksi erinomaisesti yrityksille, jotka tarvitsevat lainaa yllättäviin ja nopeisiin kassavirran haasteisiin.

Yrityslainaa digitaalisesti

CrediNord on erittäin nopea yrityslaina ja heillä onkin yksi nopeimmista lainojen hyväksymisprosesseista alalla. Täytä ilmainen hakemus ja saat vastauksen saman työpäivän aikana.

Täysin läpinäkyvä. Lainasopimuksemme on helppo ymmärtää ja läpinäkyvä. Perimme lainasta vain kuukausikulun – ei muita palkkioita tai piilokuluja. Maksat vain ajalta, kun laina on käytössäsi.

Joustava takaisinmaksu
Voit valita laina-ajan itse ja pyytää lyhennysvapaata halutessasi 3 kuukautta. Voit maksaa lainan aina etuajassa pois ilman lisäkuluja.

Luotettu ja suositeltava
CrediNord Oy kiinnittää huomiota tietoturvaasi käyttämällä pankkitason salausta palveluissaan. Credinord on yksi suosituimpia yritysrahoituksen tarjoajia Suomessa.

Yrityslainan saamisen ei tule olla vaikeaa ja monimutkaista. Siksi CrediNord kehitti helpon ja nopean tavan saada yrityslaina.

Näin se toimii:

  • Pyydä ilmainen lainatarjous, sinulle vastataan 1h sisään arkisin klo 9-17.
  • Valitse laina-aika 6, 12 tai 18 kuukautta 
  • Valitse lainasumma 1000 – 100.000 euroa

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.