12.2 C
Helsinki
lauantai, 18 toukokuun, 2024

Buy now

S-Laina – Mikä on S-Laina (kokemuksia)

S-Pankin markkinoima S-Laina on kulutusluotto, jonka myöntää S-Pankki.

S-Laina, onko se edullinen ja joustava?

S – Laina soveltuu hyvin joustavasti ja monenlaiseen hankintaan. S-lainalla voit remontoida mökkiä, kotia tai pihaa – ostaa uuden tai ainakin uudemman auton. Halutessasi voit S-lainan turvin vaikka matkustella.

S-Laina laskuri

Tarkista löytyykö S-Laina laskuri S-Pankin sivulta, ja jos löytyy niin tutustu S – Lainan ajankohtaiseen lainalaskuriin ja katso millaisen S-lainan sinä voisit ottaa.

Suosittelemme kuitenkin että ennen kuin haet S-Lainaa – Vertaa ensin muitakin pankkeja ja niiden palveluita. S-Laina ei todellakaan ole se edullisin laina markkinoilla. Jotta voisit löytää sinulle sopivimman palvelun, kuin S-Laina on – löydät verkosta useita eri kilpailutuspalveluita, joiden valikoimassa ei kuitenkaan löydy S – Pankin vakuudettomia lainatuotteita. Ne eivät ole vertailuihin jostain syystä päätyneet.

Mitä edellytyksiä S-Lainan hakemiselle on?

Voit hakea itsellesi S-Lainaa, jos olet vähintään 25-vuotias
ja sinulla on kotimainen (suomalainen) henkilötunnus ja lisäksi asut vakituisesti Suomessa eikä osoitteesi ole postiosoite (poste restante -osoite ei käy lainan hakemiseen).

Lisäksi, olet luonnollisesti hoitanut raha-asiasi viimeisen 2 vuoden sisään moitteettomasti, eikä sinulla ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä. Lisäksi, kuten mitä tahansa lainaa hakiessa, sinulla on säännöllisiä työ- ja/tai eläketuloja. Tuloja tarvitset S-lainaa hakiaksesi bruttona laskettuna vähintään 1 200 euroa kuukaudessa.

Optimitapauksessa sinulla on lisäksi jo valmiina S-Pankin käyttötili eli S-Tili, tai käyttöoikeus toisen henkilön S-Tiliin jonne laina voidaan maksaa. Jos edelliset eivät täyty, voit liittyä S-Pankin asiakkaaksi. Tätä varten sinun tarvitsee todennäköisesti poiketa S-Pankin konttorissa.

Ohjeet, jos olet jo S-Pankin asiakas

Tässä tapauksesa muiden ehtojen täyttyessä S-Lainaa voit hakea heti yksin tai yhdessä toisen henkilön kanssa, eli yhteisvastuullisen lainanhakijan kanssa – jolloin lainan saa huomattavasti varmemmin. Molempien hakijoiden tulee asua hakemusta lähetettäessaä ja allekirjoittaessa samassa taloudessa. Voitte hakea lainaa yhdessä myös verkkopankissa, jos sinulla ja myöskin toisella hakijalla on voimassa olevat S-Pankin verkkopankkitunnukset. Mikäli toisella hakijalla ei ole S-Pankin verkkopankkitunnuksia, voitte hakea S-Lainaa yhdessä asiakaspalvelupisteellä.

Kuka omistaa S-laina -tuotteen?

s pankki s laina

S-Laina on S-Ryhmän lainatuote. Eli saman ketjun kuin Prismat, S-Marketit, ABC:t jne.

Kuinka nopeasti S-lainan saa tilile?

clock on brick wall

S-Laina ei ole kaikkein nopein laina. S-Lainan hakemuksen voit tehdä verkossa, mutta maksu tilille hoituu aikaisintaan muutamasa päivässä. S-Pankin materiaalissa mainitaan ”luottopäätös mahdollisimman pian”

Tarvitseeko S-Lainaan vakuuksia?

Et tarvitse vakuuksia hakeaksesi S-lainaa.

Tarvitseeko S-Lainaan taakaajaa?

Et tarvitse takaajaa hakeaksesi S-lainaa.

Kuinka pitkän maksuajan S-Lainaan voi saada?

Takaisinmaksuaika S-Lainaan voi olla jopa 12 vuotta pitkä.

Mikä on S-Lainan korko?

Korko Euribor 3 kk + asiakaskohtainen marginaali 4,50–14,99 %. Voit tarkistaa Euribor 3kk korkotason tästä.

Paljonko saan S-lainaa yksin?

Voit hakea lainaa yksin kaikkien pankkien tunnuksilla aina 30 000 euroon asti.

Kuinka paljon lainaa S-laina myöntää?

S-Lainan lainamäärä 5 000–50 000 euroa. Voit hakea yksin maksimissaan 30 000 euron lainaa ja yhdessä rinnakkaishakijan kanssa jopa 50 000 euroa.

Voiko S-Lainaa maksaa pois nopeammin?

Kyllä. Voit koska tahansa lyhentää S-Lainan luottoa sovittua kuukausierää suuremmalla summalla tai maksaa luoton pois ilman erillisiä kustannuksia.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.