17.7 C
Helsinki
perjantai, 17 toukokuun, 2024

Buy now

Everyday: lainaa 20 – 2000 euroa


Perustietoja yrityksestä Everyday

Everyday -joustoluoton tarjoaa vakavarainen OPR-Vakuus Oy. Yritys on suomalainen sekä suomalaisessa omistuksessa oleva rahoitusyhtiö, ja se on toiminut vuodesta 2005. OPR-Vakuus Oy tarjoaa rahoitusratkaisuja lainan hakijoiden muuttuviin elämäntilanteisiin.

Ensivaikutelmia

Joustoluotto on hyvin helppokäyttöinen ja se toimii kuin matkapuhelimessa olisi luottokortti, joka tarjoaa 2000 euron luottorajan ilman kiinteää vuosimaksua tai piilokuluja. Luottorajan puitteissa on mahdollista nostaa rahaa lainan hakijan tilille tai tehdä kuluttomia verkkokauppaostoksia Everyday -laskulla. Everydayn nostoprovisio on 15%.

Lainaehdot?

Everyday -joustoluotto on suunnattu 21-75 -vuotiaille. Luoton hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa hyvin, jotta laina voidaan myöntää. Hakijan tarvitsee olla Suomen kansalainen ja omata matkapuhelinliittymä. Luotonantaja käyttää luoton myöntäessään sekä valvoessaan hakijan henkilöluottotietoja Suomen Asiakastieto Oy:stä ja tarkastaa henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Luotto on tarkoitettu vain luotonsaajan omaan käyttöön.

Millaisia lainoja?

Everyday -joustoluottoa on mahdollista saada 20 eurosta aina 2000 euroon asti.  Lainasopimuksen tekeminen on ilmaista ja veloitus tulee ainoastaan luoton käytöstä. Tämä laina on joustava vaihtoehto luottokortille sekä kulutusluotolle, lisäksi se on helppo käyttää missä vain, tarvitaan ainoastaan oma kännykkä tai pääsyn nettiin.

Lainahakemus

Yläpuolelta, ”Hae Everydayn lainaa” -painikkeen kautta on mahdollista tutustua tarkemmin luottopalveluihin. Lainahakemuksen voi täyttää yrityksen omilla verkkosivuilla ja lähettää milloin vain, täyttäminen kestää pari minuuttia ja luottopäätös lähetetään hakijalle tekstiviestitse. Hakemuksia käsitellään ja hyväksyttyjä nostoja maksetaan tilille päivittäin klo 8-22 välisenä aikana.
Everyday -joustoluottosopimus käteisnosto-ominaisuudella haetaan OPR-Online -palvelussa, joka löytyy osoitteesta www.everyday.fi.  Everyday -luottosopimusta ilman käteisnosto-oikeutta voi hakea ostotapahtuman yhteydessä mikäli valitsee myyjän tarjoamana maksutapana Everyday-laskun. Kyseinen lasku on maksutapana yli 5000 erilaisessa verkkokaupassa. Oston yhteydessä myönnetty Everyday-sopimus ei automaattisesti mahdollista käteisnostoja. Käteisnosto-ominaisuutta tarvitsee hakea erikseen verkkohakemuksella OPR-Online -palvelussa. Sopimuksen solmimisen jälkeen luotto on vapaasti hakijan käytettävissä. Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista.

Korko ja kulut

Luoton nostot sekä niistä aiheutuvat nostoprovisiot ovat korottomia niiden jälkeistä laskutuspäivää seuraavaan eräpäivään asti. Tämän jälkeen luotonsaajan on suoritettava avoimelle saldolle luottosopimuksessa sovittu kuukausikorko, joka on enintään 5 %. Maksamatta oleva saldo sisältää luoton nostamisesta tulleet nostoprovisiot,nostetun luoton määrän sekä kertyneen kuukausikoron. Kuukausikorko lasketaan todellisten päivien mukaan, jakajana käytetään kuukauden todellisten päivien määrää. Korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko noin 800 euron haetulle luotolle on 99,68 %.

Luoton takaisinmaksu

Lainalla on keskimäärin 45 päivää maksuaikaa. Everyday lähettää laskun kerran kuukaudessa. Lainan saajan on mahdollista suorittaa avoin summa kerrallaan tai hyödyntää osamaksuominaisuutta. Osamaksua käyttäessä minimilyhennys on 1/5 laskun loppusummasta, vähintään kuitenkin 20 €. Lyhennyksen jälkeen jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 % ja se laskutetaan seuraavan kuun laskutusjaksolla.

Lainaa tekstiviestillä?

Everydayn-joustoluottoa ei voi hakea tekstiviestillä, ainoastaan verkkohakemuksella.

Turvallisuus?

Everyday käyttää samanlaista turvajärjestelmää kuin pankit. Tiedostot ovat nykyaikaisessa ja suojatussa ympäristössä, lukituissa tiloissa eikä ulkopuolisilla ole pääsyä niihin. Sisäänkirjautuminen yrityksen palveluun tapahtuu aina mobiilivarmenteella, henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten avulla tai PIN-koodin ja matkapuhelinnumeron yhdistelmällä.

Sähköpostilasku?

Everyday lähettää laskun myös sähköpostitse  tai NetPosti -palveluun.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8-22. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse arkisin klo 8-20. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 020 741 2030

OPR-Vakuus Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 1005 euroa
Kuukausierä: 231,15 euroa
Nostoprovisio (15%): 150,75 euroa

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.