15.4 C
Helsinki
tiistai, 18 kesäkuun, 2024

Buy now

Yrityslaina ilman vakuuksia | Vertailussa yrityslainat (250 000 €)

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Löydä paras yrityslaina helposti avullamme. Tämän artikkelin tarkoituksena on koota tietoa erilaisista vaihtoehdoista yrityslainaa harkitseville, sekä vertailla niiden ominaisuuksia. Yrityslainaa tarvitsevia mikro- ja pienyrityksiä on huomattava lukumäärä joka kasvaa päivittäin, yrittäminen on suomessa suositumpaa vuosi vuodelta. Vuosineljänneksellä 1 / 2020 maamme sai liki 3300 uutta yritystä enemmän kuin niitä lopetettiin. Yritysten määrä suomessa kasvoi tarkalleen ottaen 3288 uudella yrityksellä ajanjaksolla tammikuu-maaliskuu 2020. Loistavia uutisia, sillä aloittavat yritykset ovat niitä, jotka tulevaisuudessa työllistävät meitä kaikkia.

Tilastokeskuksen mukaan 11 963 yritystä aloitti toimintansa vuoden 2020 tammi−maaliskuussa ja toimintansa lopetti vastaavana ajanjaksona 8 675 yritystä.

Tilastokeskus, vuosineljännes 1 / 2020

Yrittäjä – Etsitkö tällä hetkellä rahoitusta toimintasi tukemiseen?

Haluamme, että löytäisit tarpeeseesi parhaan vaihtoehdon, joko oman yritystoimintasi aloittamiseen, tukemiseen tai kasvattamiseen. Verkosta saatavien yrityslainojen määrä on koko ajan voimakkassa kasvussa.

Poiminnat yrityslainavertailusta 2020 – Talous24.fi

Päivitys 30.10.2020
Uutuus yrityslainojen kilpailutus! – Zmarta Yrityslainat >>

yritysluotto vaaka

Yrityslainaa helposti netistä

Kyllä – yrityslainaakaan varten ei enää tarvitse mennä hattu kourassa pankkiin anelemaan tilinpäätöksien ja muiden papereiden kanssa. Esimerkiksi Yrityslaina247.fi on Tamperelainen, yrittäjävetoinen rahoittaja joiden periaatteena on tarjota yrityslaina joustavasti. Useat yritykset ovat vielä tällä hetkellä (lokakuu 2020) tilanteessa, jossa yrityksen perusmenot ovat suuremmat kuin tulot. Ei voida edes ajatella uuden hankkeen toteuttamista tai toiminnan luonnollista kasvua, mikäli kasvu tulisi tehdä omalla kassalla. Kasvuun tarvitaan nyt enemmän rahaa kuin yrityksillä on kassavajeen myötä käytettävissä. Markkinointi on aina kallista, vaikka usein myös toimivaa – silti riskiä ei viimeisellä kassalla uskalleta helpostikaan ottaa. Usein ja varsinkin nyt eteen on tullut tilanne, jossa lisähenkilökunnan palkkaaminen toiminnan kasvattamiseksi onnistuisi ainoastaan ulkopuolisen rahan, joko yritystuen tai yrityslainan avulla. Rahoitusta olisi pakko hakea rahoitusta tarjoavilta tahoilta, mutta mistä yrityslainaa saa järkevin ehdoin? Tämä on takuulla usealle yrittäjälle tuttu tilanne ja erityisesti tuttu niille, jotka kasaavat pystyyn uutta liiketoimintaa. Yritystä ei vain voi lähteä tekemään ilman kassaa ja liian usein yrittäjän oma talous ei mahdollista toiminnan rahoittamista omalle yritykselleen.

Yritysrahoitusta myöntävä Suomessa niin perinteiset pankit, kuin suurempiin yrityslainoihin erikoistuneet sijoitusyhtiöt, kuten Vauraus Suomi Oyj sekä pelkästään pienempiin (alle 250.000 euroa) vakuudettomiin yrityslainoihin erikoistuneet toimijat kuten Qred, Yritysluotto.fi, Suomen Yrityslaina ja CrediNord. Tämän lisäksi tarvittavaa yritysrahoitusta voidaan hakea myös startup-sijoittajilta ( ts. business enkelit) jotka etsivät työkseen kannattavan oloisia ja heille mielenkiintoisia uusia yritysideoita joilta puuttuu joko pääoma tai yrityssuhteet. Business enkeleillä on yleensä tarjota kumpaakin pääomaa, tosin he haluavat siivun yrityksen oletetusta tulevasta tulosta joko royalty- tai omistusperiaatteella. Startup-alan tapahtumatarjonta Suomessa on Slushia (joka on Euroopan suurin yksittäinen StartUp-tapahtuma) lukuunottamatta loppujen lopuksi suhteellisen pientä, mutta alan isoja messuja järjestetään hyvinkin paljon ympäri Euroaluetta. Slush on tapahtumana sellainen että se jo hinnaltaan rajaa monen kävijän ulos, samoin osallistujamäärät ovat ylittäneet odotukset useampaan kertaan. Pienempiä StartUp-tapahtumia todellakin tarvittaisiin enemmän. Tapahtumat ja messut tarjoavat varsinkin rennosti ulospäinsuuntautuville yrittäjänaluille loistavan mahdollisuuden etsiä rahoitusta yritystoiminnalleen. Vielä paremmin niille, jotka omaavat lisäksi hyvän liikeidean. Rahaa on kyllä markkinoilla kun vain on toimiva idea joka osataan kertoa rahoittajille.

Uusien yrittäjien kannattaa myös hyödyntää mahdollisuutta TE-keskusten starttirahaan. Lisätietoja yritysten starttirahoista saa myös Suomen Yrittäjiltä. Nämä starttirahat ja tuet ovat kuitenkin aika pieniä, usein puhutaan satasista tai parista tuhannesta eurosta ja useimmin paras ja helpoin, sekä myös tehokkain vaihtoehto on yrityslaina, jonka suuruus on luokkaa riittävä yritystoiminnan kunnolliseen aloittamiseen. Yrityslainen tarve voi vaihdella esimerkiksi vain parin atk-laitteen, tai vaikkapa ammattitulostimen ostamiseen tarvittavasta summasta, usean kymmenen ammattilaisen työntekijän rekrytoimiseen tai ääripäässään esimerkiksi tuotantolaitoksen rakentamiseen vaadittavasta summasta, joka voi olla esimerkiksi viisi miljoonaa euroa. Kuitenkin useimmin haetaan yrityslainoja jotka ovat alle 250 000 euroa, ja näihin pienempiin summiin riittää loistavasti vakuudeton yritysluotto. Vakuudettoman yritysluoton saaminen on huomattavasti helpompaa kuin varsinaisen korollisen lainan, johon tarvitset liiketoimintasuunnitelmat, kustannuslaskelmat, vakuudet ja yrittäjällä tämä tarkoittaa useimmiten myös henkilökohtaisen omaisuuden kiinnittämistä yrityslainan vakuudeksi. Jos homma menee metsään, menee usein myös oma talous. Vakuudeton yrityslaina on tähän verrattuna turvallinen ja kustannustehokas nopea ratkaisu yrityksen rahoitustarpeen kattamiseksi – ja mitä tärkeintä, minimoiden riskit oman talouden osalta.

Tärkeää ennen lainan hakemista

Vaikka yrityslainan lainahakemuksen täyttäminen onnistuu netissä vain muutamassa minuutissa, aivan samaan tapaan kuin kuluttajaluotoissa ( (kulutusluotto), kuten suosittu Ferratum – ja lisäksi yrityslainan myöntämisen ehdot ja lainakulut ovat usein kovinkin reiluja hakevan yrityksen kannalta, muistuttaisimme, että kannattaa pitää mielessä muutama yleinen seikka, ennen kuin haet yrityslainaa.

Aina ennen yrityslainan hakemista on syytä vertailla yksityiskohtaisesti eri vaihtoehdot, sekä pitää silmällä erityisesti yrityslainaan liittyvät lisäkulut. Kuten henkilökohtaiset, samoin yrityksen nimiin nostetut lainat on lähtökohtaisesti pystyttävä maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa. Yrityslainojen kanssa pankkien joustot riippuvat enemmän kuin yksityispuolella normaalisti joustetaan hyvinkin paljon maksuaikaneuvotteluissa.

Talous24.fi

Aivan kuten yksityispuolen luotoissa ja lainoissa, myös yrityslainoissa vaihtoehtoja on moneksi. Yrityslainan hakeminen on prosessi, johon kannattaa varata omaa aikaa riittävästi. Olipa yrityksesi sitten minkä kokoinen tahansa, kannattaa vertailla ja kilpailuttaa lainamarkkina huolellisesti. (** Päivitetty 29.10.2020 ) Nyt Lokakuun lopulla, kuin aiemmin kesäkuussa 2020 koronatilanteen ollessa pahimmillaan, yrityslainojen tarjoajia ei Suomessa kuitenkaan tiukentuneen taloustilanteen vuoksi ole kuin muutama järkivalinta, joten valinta on kovin helppoa.

Olemme seuloneet tämän hetken parhaat yrityslainojen tarjoajat yhdelle sivulle ja yhteen listaan.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.