15.4 C
Helsinki
lauantai, 18 toukokuun, 2024

Buy now

Sortter – vastuullisin lainanvälittäjä 2021?

Sortter.fi lainanvälitys aloitti toimintansa vuoden 2020 aikana ja oli vahvasti mainonnassa eri verkkoalustoilla, kuten Facebook ja Instagram vuoden 2021 ensimmäisen puolikkaan aikana.

Tällä jo melko vakiintuneella lainanvälittäjälllä oli erinomainen slogan; ”Bye Bye korot!” ja seuraavana parhaan koron takuu, eli Sortter käytännössä maksaa sinulle takaisin korkojen erotuksen, mikäli löydät samoilla ehdoilla olevan lainan samalle summalle ja samalle laina-ajalle – sen jälkeen kun olet nostanut lainan Sortterin palvelun kautta kilpailutettuna.

2021 aikana Sortterin mainonnasta on tullut tutuksi herrasmies, Sortterin Ekonomi Ahti Ekholm.

Sotter siis tarjoaa kulutusluottoja kilpailutettuna, eli kallita pikavippejä et heidän kauttaan löytäne. Mikäi sinulla on useita pikavippejä tällä hetkellä, voit Sotterin kautta sellaiset on helposti yhdistää yhdeksi yhdistelylainaksi yhdellä hakemuksella Sortter-palvelussa. Sortter on näkyvästi rakentanut loistavan lainabrändin, voisi sanoa vahvemman kuin yksikään muu lainapalvelu tuiki lyhyessä ajassa ja sen mainonta noudattaa kaikilta kulmiltaan aidosti vastuullista lainaamista tinkimättä tästä periaatteesta tuumaakaan. Tähän lukeutuu mm. parhaan koron takuu, yhden kuukauden lainakorkojen maksu asiakkaan puolesta ja muita kampanjaetuja.

Sortter mainostaa olevansa ”talouden paras korjaaja” ja huomattava apu arjen lainatarpeisiin tarjoten lisäksi parhaan koron takuun. Sotter tarjoaa kilpailutettua lainaa ilman vakuuksia sopiin ehdoin.

Sortter nähtävästi siis pyrkii korjaamaan väärentynyttä lainamarkkinaa ja etsii puolestasi parhaan lainan, ilman sitoumuksia tai turhia lupauksia edullisesta lainasta jota ei ole olemassa.

Lainamarkkinalla on suomessa viime vuosina nähty paljon tulevia ja meneviä, erinimisiä toimijoita, joista useat ovat olleet enemmän markkinointia kuin tekoja. Alalta löytyy paljon tapauksia joissa kaikki ei ole siltä, miltä näyttää. Sortterin tapauksessa voisimme väittää, että asia on toisin. Asiat Sotterin toiminnassa saattavat olla yritysmotivaation kannalta jopa paremmin, miltä ne näyttävät. Vaikuttaa siltä että asiakkalle edullisin laina on Sotterin intohimo ja he haluavat kasvaa hyvän asiakaspalautteen kautta suuremmaksi ja suuremmaksi.

Sotter onkin ehdottomasti yksi vuoden 2020 positiivisimmista, uusimmista lainanvälittäjistä ja Sotter.fi -palvelu on tehnyt todellisen loikan alalla huippunopeasti.

Millainen Sortter lainan korko on?

Sortter noudattaa Suomen korkolakeja tarkasti, samoin uutta lakimuutosta 10% kattokorosta. Sotterin kautta lainojen korot ovat siis ainakin vuoden 2020 loppuun saakka 4 – 10 % välimaastossa. Kaikki on Sortterin kanssa erittäin läpinäkyvää. Koron määritys asiakkaalle on aina yksilökohtaista eli korkotarjous annetaan kaikille suorassa lainatarjouksessa ja asiakas saa hakemuksen jälkeen mustaa valkoisella. Harva kotimainen lainapalvelu on ottanut tämän korkotarjouspuolen niin hyvin haltuun kuin Sortter, mutta muutama aivan loistava palvelu kuten esim. Banken.fi on myös huomioinut saman asian. Banken laittaa pankit kilpailemaan lainastasi ja korostasi.

sortter 600x127 1

Kun haet lainaa Sortterin kautta, palvelussa mukana olevat lainanantajat tekevät sinulle yksilöidyt lainatarjoukset hakemuksen jätettyäsi. Lainatarjousten laina-aika voi olla 1-15 vuotta, korko 4%-20% ja lainasumma 1 000€-50 000€. Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Sortter lainaehdot

Lainasumma1,000 – 60,000 EUR
Laina-aika1 – 15 vuotta
Korko4 – 20 %
Todellinen vuosikorko5.19 – 29 %
Ikäraja20 – 80
Kuluton ensilainaEi
Lainaa maksuhäiriöiselleEi
Vähimmäistulot0 EUR
Tilinavauspalkkio0 EUR
Tilinhoitopalkkio0 EUR
Esimerkki: Kun lainasumma on 10 000€, korko 7%, takaisinmaksuaika 5 vuotta ja avausmaksu 0€, kuukausierä on 198,01€, takaisinmaksettava summa 11880,6€ ja todellinen vuosikorko 7,23%.

Sotter tietoa kiteytettynä

  • Sortter auttaa löytämään edullisen lainan 60 000 € asti
  • 100 % puolueeton lainavertailu
  • 100 % ilman piilokuluja
  • 100 % suomalainen palvelu

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Sortterin asiakaspalvelu on tehokas ja palveleva chat sekä puhelinpalvelu. Chat saattaa olla paras keino saada kysymyksiin vastaus, mitä tulee sivuilla annettavaan asiakasneuvontaan. Sortterin chat-ikkuna sivuston oikeassa alakulmassa antaa aukioloaikoina nopean vastauksen. Olipa kysymys, kuinka vaikea hyvänsä, saat todennäköisesti avun muutamassa minuutissa.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.