Talous24.fi
Talouden uutiset ja vinkit
BTC
$10,686.91
+3.99%
ETH
$349.40
+7.83%
LTC
$44.80
+3.73%
DASH
$67.89
+4.14%
XMR
$91.82
+4.47%
NXT
$0.01
+3.3%
ETC
$5.77
-0.28%
DOGE
$0.00
0%
ZEC
$55.15
+6.04%
BTS
$0.02
+0.45%
DGB
$0.02
-1.69%
XRP
$0.23
+3.61%
BTCD
$26.85
0%
PPC
$0.22
-0.68%
CRAIG
$0.00
0%
XBS
$1.07
0%
XPY
$0.05
0%
PRC
$0.01
0%
YBC
$1,314.73
0%
DANK
$0.00
0%

Yrityslaina ilman vakuuksia | Vertailimme yrityslainat (250 000 €)

8

Hanki reaaliaikaiset päivitykset suoraan laitteellasi, tilaa nyt.

Yrityslainaa ilman vakuuksia

Löydä paras yrityslaina helposti. Tämän artikkelin tarkoituksena on koota tietoa erilaisista vaihtoehdoista yrityslainaa harkitseville, sekä vertailla niiden ominaisuuksia.

Haluamme, että löytäisit tarpeeseesi parhaan vaihtoehdon, joko oman yritystoimintasi aloittamiseen, tukemiseen tai kasvattamiseen. Verkosta saatavien yrityslainojen määrä on koko ajan voimakkassa kasvussa. Olemme seuloneet tämän hetken parhaat yrityslainojen tarjoajat alla olevaan listaan.

Yrityslainavertailu 2020 – Talous24.fi

Yrityslainaa helposti netistä

Useimmat yritykset ovat tällä hetkellä (kesäkuu 2020) tilanteessa, jossa yrityksen perusmenot ovat suuremmat kuin tulot. Ei voida edes ajatella uuden hankkeen toteuttamista tai toiminnan luonnollista kasvua, mikäli kasvu tulisi tehdä omalla kassalla. Kasvuun tarvitaan nyt enemmän rahaa kuin yrityksillä on kassavajeen myötä käytettävissä. Markkinointi on aina kallista, vaikka usein myös toimivaa – silti riskiä ei viimeisellä kassalla uskalleta helpostikaan ottaa. Usein ja varsinkin nyt eteen on tullut tilanne, jossa lisähenkilökunnan palkkaaminen toiminnan kasvattamiseksi onnistuisi ainoastaan ulkopuolisen rahan, joko yritystuen tai yrityslainan avulla. Rahoitusta olisi pakko hakea rahoitusta tarjoavilta tahoilta, mutta mistä yrityslainaa saa järkevin ehdoin? Tämä on takuulla usealle yrittäjälle tuttu tilanne ja erityisesti tuttu niille, jotka kasaavat pystyyn uutta liiketoimintaa. Yritystä ei vain voi lähteä tekemään ilman kassaa ja liian usein yrittäjän oma talous ei mahdollista toiminnan rahoittamista omalle yritykselleen.

Yritysrahoitusta myöntävä Suomessa niin perinteiset pankit, kuin suurempiin yrityslainoihin erikoistuneet sijoitusyhtiöt, kuten Vauraus Finland sekä pelkästään pienempiin (alle 250.000 euroa) vakuudettomiin yrityslainoihin erikoistuneet toimijat. Tämän lisäksi tarvittavaa yritysrahoitusta voidaan hakea myös startup-sijoittajilta ( ts. business enkelit) jotka etsivät työkseen kannattavan oloisia ja heille mielenkiintoisia uusia yritysideoita joilta puuttuu joko pääoma tai yrityssuhteet. Business enkeleillä on yleensä tarjota kumpaakin pääomaa, tosin he haluavat siivun yrityksen oletetusta tulevasta tulosta joko royalty- tai omistusperiaatteella. Startup-alan tapahtumatarjonta Suomessa on vielä suhteellisen vähäistä, mutta alan messuja järjestetään hyvinkin paljon ympäri Euroaluetta. Messut tarjoavat varsinkin ulospäinsuuntautuville yrittäjänaluille, jotka omaavat lisäksi hyvän liikeidean, loistavan mahdollisuuden etsiä rahoitusta yritystoiminnalleen.

Uusien yrittäjien kannattaa myös hyödyntää mahdollisuutta TE-keskusten starttirahaan. Lisätietoja yritysten starttirahoista saa myös Suomen Yrittäjiltä. Nämä starttirahat ja tuet ovat kuitenkin aika pieniä, usein puhutaan satasista tai parista tuhannesta eurosta ja useimmin paras ja helpoin, sekä myös tehokkain vaihtoehto on yrityslaina, jonka suuruus on luokkaa riittävä yritystoiminnan kunnolliseen aloittamiseen. Yrityslainen tarve voi vaihdella esimerkiksi vain parin atk-laitteen, tai vaikkapa ammattitulostimen ostamiseen tarvittavasta summasta, usean kymmenen ammattilaisen työntekijän rekrytoimiseen tai ääripäässään esimerkiksi tuotantolaitoksen rakentamiseen vaadittavasta summasta, joka voi olla esimerkiksi viisi miljoonaa euroa. Kuitenkin useimmin haetaan yrityslainoja jotka ovat alle 250 000 euroa, ja näihin pienempiin summiin riittää loistavasti vakuudeton yritysluotto. Vakuudettoman yritysluoton saaminen on huomattavasti helpompaa kuin varsinaisen korollisen lainan, johon tarvitset liiketoimintasuunnitelmat, kustannuslaskelmat, vakuudet ja yrittäjällä tämä tarkoittaa useimmiten myös henkilökohtaisen omaisuuden kiinnittämistä yrityslainan vakuudeksi. Jos homma menee metsään, menee usein myös oma talous. Vakuudeton yrityslaina on tähän verrattuna turvallinen ja kustannustehokas nopea ratkaisu yrityksen rahoitustarpeen kattamiseksi – ja mitä tärkeintä, minimoiden riskit oman talouden osalta.

Tärkeää ennen lainan hakemista

Vaikka yrityslainan lainahakemuksen täyttäminen onnistuu netissä vain muutamassa minuutissa, aivan samaan tapaan kuin kuluttajaluotoissa ( (kulutusluotto), kuten suosittu Ferratum – ja lisäksi yrityslainan myöntämisen ehdot ja lainakulut ovat usein kovinkin reiluja hakevan yrityksen kannalta, muistuttaisimme, että kannattaa pitää mielessä muutama yleinen seikka, ennen kuin haet yrityslainaa.

Aina ennen yrityslainan hakemista on syytä vertailla yksityiskohtaisesti eri vaihtoehdot, sekä pitää silmällä erityisesti yrityslainaan liittyvät lisäkulut.

Talous24.fi toimitus

Aivan kuten yksityispuolen luotoissa ja lainoissa, myös yrityslainoissa vaihtoehtoja on moneksi. Yrityslainan hakeminen on prosessi, johon kannattaa varata omaa aikaa riittävästi. Olipa yrityksesi sitten minkä kokoinen tahansa, kannattaa vertailla ja kilpailuttaa lainamarkkina huolellisesti. (** Päivitetty 6.6.2020 ) Kesäkuussa 2020 yrityslainojen tarjoajia ei Suomessa kuitenkaan tiukentuneen taloustilanteen vuoksi ole kuin muutama järkivalinta, joten valinta on nyt helpompaa kuin koskaan.

Hanki reaaliaikaiset päivitykset suoraan laitteellasi, tilaa nyt.

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.