17.7 C
Helsinki
perjantai, 17 toukokuun, 2024

Buy now

Bookbeat tilaus – Kuinka tilaan Bookbeatin edullisesti?

Yksinkertainen ohje aiheesta: Kuinka tilata BookBeat edullisesti?

Ensin: Ymmärrä BookBeatin tilausvaihtoehdot

BookBeat tarjoaa digitaalisen tilauspalvelun äänikirjoille ja e-kirjoille, ja voit valita kolmesta päätilausvaihtoehdosta kuuntelu- ja lukutottumuksiesi mukaan:

– Perustilaus: 20 kuuntelutuntia kuukaudessa.
– Standarditilaus: 50 kuuntelutuntia kuukaudessa.
– Premium-tilaus: 100 kuuntelutuntia kuukaudessa.

Lisäksi saatavilla on perhetilaus, joka sallii jopa viiden käyttäjän käyttää samaa BookBeat-tiliä. Jokaisesta lisäprofiilista veloitetaan kuukausittainen lisämaksu, mutta perhetilaus on silti hyvin kannattava vaihtoehto sille, että ottaisitte jokaiselle oman jäsenyyden.

Rekisteröityminen ja ilmainen BookBeat kokeilujakso

BookBeatin käyttöönotto:

– Rekisteröidy: Luo tili BookBeatin verkkosivustolla.
– Lataa sovellus: Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille, ja sen avulla voit suoratoistaa tai ladata kirjoja offline-kuuntelua varten.
– Ilmainen kokeilujakso: Uudet käyttäjät voivat nauttia yhden kuukauden ilmaisesta kokeilujaksosta, joka sisältää 20 kuuntelutuntia. Tämä tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua palveluun ilman alkukustannuksia.

Maksimoi tilauksesi hyödyt

– Laitteiden yhteensopivuus: BookBeat toimii monenlaisilla laitteilla, mukaan lukien iOS- ja Android-puhelimet, ja on yhteensopiva myös Apple CarPlayn ja Apple Watchin kanssa
– Offline-kuuntelu: Kirjojen latausominaisuus on erityisen hyödyllinen matkustaessasi tai jos et halua käyttää mobiilidataa.
– Käyttäjäystävälliset ominaisuudet: Sovelluksen avulla voit kirjanmerkitä suosikkejasi, säätää toistonopeutta ja käyttää nukkumisajastinta.

Hallitse kustannuksia**

Arvioi käyttötarpeesi: Valitse tilaus keskimääräisen kuunteluaikasi perusteella. Jos harvoin ylität 20 tuntia kuukaudessa, perustilaus voi olla taloudellisin vaihtoehto.
– Perhetilaus: Jos useampi taloutesi jäsen käyttää palvelua, harkitse perhetilausta säästääksesi yksittäisten tilausten kustannuksissa.

Tilausmuutokset ja BookBeatin peruutus

Voit milloin tahansa muuttaa tai peruuttaa BookBeat -tilauksesi ja voit helposti mukauttaa suunnitelmaasi, jos kuunteluolosuhteet tai omat mieltymyksesi muuttuvat. Voit korottaa tai madaltaa tilaustasoa.

Näiden ohjeiden avulla voit nauttia BookBeatista edullisesti ja pääset käsiksi laajaan valikoimaan äänikirjoja ja e-kirjoja. Tarkempia tietoja ja rekisteröitymisen varten, vieraile [BookBeatin virallisilla Suomen verkkosivuilla](https://www.bookbeat.com/fi).

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.