Moi Mobiili 5G liittymät tarjolle

0

Edullisista liittymistään tunnettu Moi Mobiili teleoperaattori on tuonut markkinoille omat tarjous hintaiset 5G tuotteensa. Näiden liittymien hinnoittelu on hyvin aggressiivinen ja tuo 5G liittymät jokaisen kuluttajan saataville. 5G nopeuden myötä mobiililaitteiden ja kodin kiinteän laajakaistan nopeuksiin tulee merkittävä harppaus ylöspäin. Viimeisimmän 5G nopeuden myötä mobiililaitteiden ja kodin kiinteän laajakaistan yhteysnopeus vastaa hyvinkin parhaimmillaan valokuidun tarjoamaa nopeutta.

Mikä 5G Nopeus?

Huikea! 5G nopeuden myötä niin kodin laajakaista, mobiililaitteiden ja muidenkin laitteiden yhteysnopeuksiin tulee merkittävä harppaus ylöspäin. DNA:n tarjoaman viimeisimmän 5G nopeuden myötä mobiililaitteiden ja kodin kiinteän laajakaistan yhteysnopeudet vastaavat hyvinkin (parhaimmillaan) valokuidun tarjoamaa nopeutta.

Yhteysnopeus ei merkitse vain sitä että laajakaistasta saadaan ladattua suuria määriä nopeassa ajassa, vaan myös vasteaika, eli ”ping” arvo pienenee häviävän pieneksi. Se tarkoittaa, nopeammin avautuvia sivuja laskettuna siitä hetkestä kun painat Enter-näppäintä osoitteen kirjoitettuasi.

Verkon vasteajasta todettua

Katso Moi Mobiilin 5G tarjoukset tästä.

Armottomat 5G-voimat ja uskomattoman alhainen hinta

Puhe & tekstarit enintään +4€/kk.

Moi-operaattorin tapauksessa sinun ei tarvitse välittää, tuleeko liittymä puhelin- vai datakäyttöön. Kaikki Moi liittymät sopivat molempiin tarkoituksiin.

Minkä operaattorin verkossa liikenne kulkee?

Moi toimii DNA:n verkossa ja 5G-nopeudet ovat jo käytössä monissa kaupungeissa – verkon laajetessa jatkuvasti. Moi kuuluvuuskartasta näet, millä alueella verkko on tällä hetkellä toiminnassa. Tervetuloa mukaan, sinäkin olet kohta Flying Finn.

Ja tottakai – ellei alueellasi olisi kaikkialla 5G peittoa, liittymä toimii nopeimmalla 4G nopeudella niillä alueilla, joissa ei saada 5G nopeutta.

Esimerkiksi Helsingissä peitto on jo aika hyvä, tarjoten 5G nopeutta varsinkin siellä, missä ihmiset liikkuvat ja tekevät töitä.

image

Moi liittymissä kotimaan puhelut ovat 5G-paketeissa 0,055 €/min ja tekstiviestit 0,055 €/kpl, mutta aina enintään +4 € kuukaudessa. Eli maksat siitä mitä käytät, mutta maksimissaan neljä euroa kuussa puheluista ja viesteistä.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.