fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Suosituimmat Yrityslainat -Toukokuu 2021

Palvelussamme tehtyjen hakujen perusteella viimeisen 30 päivän suosituimmat yrityslainat ovat olleet seuraavat:

  1. Qred Yrityslaina
  2. Kilpailutusta tekevä Zmarta Yrityslaina (nyt jopa 250.000 EUR saakka)
  3. CrediNord Yrityslaina (100.000 EUR saakka)

Katso kaikki yrityslainat vertailustamme tästä.

Yrityslainojen siirryttyä vallitsevan koronatilanteen vuoksi lähes täysin verkkopalveluihin, on niiden kysyntä ollut aikaisempia kuukausia huomattavasti suurempaa. Vallitseva tilanne on tosin vaikuttanut yrityslainan riskiluokituksiin kiristävästi. Vakuudetonta yrityslainaa on runsaasti tarjolla, ja sellaisen hakeminen onnistuu myös aloittavalle yritykselle useimmiten 1-2 arkipäivässä, jopa samanakin päivänä jos taustatiedot ovat kunnossa ja teet hakemuksen heti aamupäivällä.

Yrityslainoja haetaan nyt ennätysmäärä, koronapandemiasta toipuva talous vaatii yritykselle rahaa kassaan ja Yrityslainan käyttäminen liiketoiminnan tehostamiseksi ja kassavajeen paikkaamiseen onkin tehkas tapa saada yrityksen toiminta nopeasti lentoon, silloin kun tilauskanta on nousussa.

Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.