Yleinen

Kulutusluottojen vertailu

Erilaisia ja eritasoisia kulutusluottoja vertailevia palveluita on tarjolla jopa kymmeniä ja markkinointi on näkyvää ja kuuluvaa. Harva näistä kuitenkaan vertailee kaikkia markkinoilla olevia lainavaihtoehtoja, mutta vuodesta 2007 toiminut kulutusluottovertailu näyttäisi kokoavan yhteen kaikki palvelut, jo yli 30 lainapalvelua mukana vertailussa. Palvelu on toki täysin ilmainen kuluttajille.

Mikä on kulutusluotto?

Yllättikö arki sinut taas ja aivan yllättäin tuomalla esiin äkki-odottamattoman rahantarpeen, johon et ollut varautunut? Vai onko harkinnassa isompi hankinta, jota varten et jaksaisi säästää monta kuukautta? Talous24.fi kulutusluottojen vertailu löytää sinulle juuri sopivan ja edullisen kulutusluoton.

Kulutusluotto on lainavaihtoehdoista se lainatyyppi, jossa on eniten joustoa ja sallittavuutta rahan käytölle. Sitä voi toisinsanoen hyödyntää todella moneen ja vaihtelevan kokoiseen tarpeeseen. Kulutusluoton korko ei ole yhtä korkea kuin joustoluoton tai pikavipin. Kulutusluoton laina-aika ei myöskään sido sinua velkaan yli 15 vuodeksi, vaan maksuohjelma on yleensä 2-10 vuotta. Kulutusluottoja on myös erilaisia, kuten esimerkiksi joustoluotto ja käyttöluotto ja nämä ovat yhtälailla vakuudetonta lainaa. Esimerkiksi keittiöliikkeen rahoitus on aina kulutusluotto, samoin matkalainat.

Kulutusluotto on pääsääntöisesti noin 2000 – 50 000 euron suuruinen lainamuoto, riippuen lainan tarjoajista. Jotkut kutsuvat myös 500 euron lainojaan kulutusluotoiksi, mutta ne ovat enemmänkin pikavippimäisiä koska lainakulut nousevat hyvin suuriksi suhteessa lainan määrään. Jotkin lainantarjoajat kuitenkin tarjoavat suurempiakin määriä kuin 50 000 euroa, kuten Bank Norwegian tarjoaa jopa 60 000 euron lainaa. Kulutusluoton laina-aika on pääsääntöisesti yhdestä viiteentoista vuotta.

MAINOS: KUUKAUSI ILMAISEKSI Elisa Aitio 1 KK Ilmaiseksi

Edullisen kulutusluoton hakeminen ei tarkoita, että talousasiat on hoidettu  taloudessasi huonosti. Päinvastoin – Asia ei ole näin, sillä lainaa ei yleisesti edes myönnetä ihmisille, joiden oma talous ei ole kunnossa, tai jotka eivät ole harkinneet tarkasti lainan tarvetta.

Talous24.fi tarjoaa sinulle nopean keinon saadaksesi edullisimman luoton heti tilillesi. Voit nyt helposti vertailla eri kulutusluottoja vain muutamalla klikkauksella. Pääset myös heti hakemaan vakuudetonta, kilpailutettua kulutusluotto -tyyppistä lainaa toiveidesi toteuttamiseen. Älä anna unelmien odottaa, vaan vertaile lainat nyt heti ja hae itsellesi halvin kulutusluotto. Palvelu on täysin ilmainen.

Kulutusluottojen korot?
Kulutusluottojen suurehkot lainasummat saattavat kauhistuttaaosaa ihmisistä.  Suuri laina voi ymmärrettävästi tuntua vakavalta sitoutumiselta velkaan  -ja liian pitkäksi aikaa. Suurimmat luotot ovat jopa kymmeniä tuhansia euroja kuten 70 000 euron kulutusluotto, sillähän ostaa jo useammasta kunnasta kaksion ja se on kylä suurimmalle osalle meistä iso raha.

Esimerkiksi 20 000 euron laina ilman vakuuksia on kuitenkin kohtuullisen kokoinen summaltaan verrattuna esimerkiksi asuntolainaan, joka useimmiten ylittää sata tuhatta euroa. Kahdenkymmenen tuhannen euron lainaa voisi kutsua kulutusluotoksi jasen suuruisen lainan laina-aika ei myöskään ole usein läheskään niin pitkä kun otetaan huomioon millaista kuukausierää keskiverto suomalainen pystyy kuukaudessa lyhentämään. Kohtalaisella kuukausierällä niistä pääsee vapaaksi jo muutamassa vuodessa.

Olemme koonneet lukijoidemme helpotukseksi kulutusluottovertailun eri yhtiöiden koroista ja niiden kokonaiskustannuksista eri aikaväleillä. Joten jos vertailupalvelumme jälkeen vielä epäileväinen luoton ottamisen kannattavuudesta, tarkista tämä taulukko ja tee päätöksesi vasta sen jälkeen. Voit myös kysyä lisää laina-chatissamme arkisin kello 9-15 aivan ilmaiseksi.

Liittyvät Artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button
Close

ONKO SINULLA MONTA PIENTÄ LAINAA?

Yhdistä useat pienet lainat