LuotonantajatYleinen

Freedom Rahoitus: lainaa 500 – 30 000 euroa

freedom-rahoitus-300x250

Freedom Rahoitus lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 20 vuotta
  • Lainasumma: 500-30 000 euroa
  • Maksuaika: 1-12 vuotta

Perustietoja yrityksestä Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on pohjoismaiden suurin lainanvälittäjä, joka edustaa useita luotonmyöntäjiä ja niiden lainaratkaisuja. Yrityksen vahvuuksia ovat kansainväliset luotonmyöntäjäsuhteet, henkilökohtainen palvelu sekä lainamarkkinoiden hyvä tuntemus.

[su_button url=”/hae/freerom” target=”blank” style=”stroked” size=”8″ center=”no” icon=”icon: arrow-right”]Hae tästä Freedomin lainaa[/su_button]

 

Ensivaikutelmia

Freedom Rahoituksen kautta on vaivatonta yhdistää korkeakorkoiset luottokorttilainat tai muut pienlainat. Yritys on riippumaton lainanvälittäjä, joka edustaa useita luotonmyöntäjiä ja heidän lainatuotteita. Laajasta lainavalikoimasta on helppo löytää ratkaisu, joka sopii parhaiten hakijan nykyiseen tilanteeseen. Lainahakemuksen lähetys ei sido vielä mihinkään, vaan tarjoukseen voi tutustua rauhassa ja päättää sen jälkeen hyväksyykö sen.

Lainaehdot?

Lainanhakijan tulee olla yli 20 vuotta ja hänellä tarvitsee olla säännöllinen palkkatulo tai eläke. Hakijalla tulee myös olla pysyvä asuinpaikka Suomessa.

MAINOS: KUUKAUSI ILMAISEKSI Elisa Aitio 1 KK Ilmaiseksi

Millaisia lainoja?

Kulutusluotto:

Kulutusluotto on luotto, jonka rahoituslaitos tai pankki myöntää. Freedomin kulutusluotolla on nopea käsittelyaika, eikä siihen tarvita vakuuksia. Kulutusluottoa voi hakea esimerkiksi kattamaan remonttia tai kodin isompia hankintoja varten tai vaikkapa lomamatkaan. Kulutusluottoa myönnetään 1000–30 000 euroa.

Käyttöluotto:

Käyttöluotto on päivittäistä käyttöä sekä kulutusta varten. Freedom Rahoitus myöntää käyttöluottoa 1000 eurosta aina 30 000 euroon asti eikä se vaadi vakuuksia.

Joustoluotto:

Joustoluotto on arjen yllättäviä menojen varten. Joustavaa luottoa on haettavissa 1000–30 000 euroa ja siihenon mahdollista hakea tarvittaessa joustavasti korotusta, jos tarve sitä vaatii.

Lainahakemus

Luottohakemuksen täyttö onnistuu helposti verkossa tai soittamalla. Verkossa hakemuksen teko onnistuu yläpuolelta, ”Hae Freedom Rahoitusta” -painikkeen kautta. Lainapäätöksen saa heti.

Korko ja kulut

Lainan korko vaihtelee luotonmyöntäjän mukaan. Nimelliskorkoon vaikuttaa lainan korko sekä takaisinmaksuaika. Lainan nimelliskorko vaihtelee 9,9% – 29% välillä, todellinen vuosikorko esimerkiksi 8000 euron lainalle 10 vuoden takaisinmaksuajalla on 14,02%. Lainatarjoukset voivat olla myös asiakaskohtaisia. Lainan perustamismaksu vaihtelee lainanmyöntäjän mukaan 0-200 euron välillä ja kuukausittaisen laskutusmaksun hinta on 0-8 euroa.

Luoton takaisinmaksu

Luotolla on takaisinmaksuaikaa vuodesta 12 vuotta, riippuen lainan koosta. Isommalla lainalla on yleensä pidempi takaisinmaksuaika kun pienemmällä lainalla.

Lainaa tekstiviestillä?

Freedon Rahoitukselta on mahdollista hakea lainaa joko verkkosivujen kautta tai puhelimitse.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna ma–pe 8.00–18.00, la 10.00–15.00.
Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Freedom Rahoitus Oy
Ahventie 4 B
02170 Espoo

Puhelin 09 42 41 44 00
Faksi 09 4241 4449

[email protected]

Esimerkki lainasta

Lainan määrä: 5500 euroa
Maksuaika: 3 vuotta
Kuukausierä: 180 euroa

Tagit

Liittyvät Artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button
Close

ONKO SINULLA MONTA PIENTÄ LAINAA?

Yhdistä useat pienet lainat