LuotonantajatYleinen

Ferratum: lainaa 500 – 20 000 euroa

Lainan haun ehdot

  • Ikäraja: 21 vuotta
  • 20 000 euroa nopeasti tilillesi
Hae tästä Ferratum lainaa[/one_half]

Perustietoja yrityksestäFerratum lainaa

Ferratum suomalainen rahoitusyhtiö, joka myöntää luotettaville aikuisille luottoa taloudellisten haasteiden yli pääsemiseen. Ferratumilla on myös yli 20 muussa maassa toimintaa. Hakija päättää itse miten, milloin ja mihin rahan käyttää.

Ensivaikutelmia

Ferratum on toimialansa edelläkävijä ja myöntää lainaa 50-3000 euroa yli 21-vuotiaille. Hakemuksen tekeminen on maksutonta ja sen voi tehdä milloin vain. Lainapäätöksen saa nopeasti ja luoton tilille hetkessä. Hakijan käytössä on myös mobiilipalvelut.

Lainaehdot?

Lainan hakijan tulee asua Suomessa ja olla yli 21 vuotta. Hakijalla on oltava suomalainen henkilötunnus sekä moitteettomasti hoidetut raha-asiat. Ferratum edellyttää myös matkapuhelinliittymää, vakituista postiosoitetta Suomessa, toimivaa sähköpostia sekä suomalaista pankkitiliä.

Millaisia lainoja?

Ferratum PlusLaina:

Tämä laina on tarkoitettu elämän isompiin asioihin. Nykyiset asiakkaat saavat kertalainaa 2000 eurosta 3000 euroon asti, 12-24 kuukauden maksusuunnitelmalla. PlusLainassa ei ole piilokuluja ja takaisin maksuajan pituudella voi itse määritellä kuukausierän määrää. Uusi asiakas voi tutustua Ferratumin muihin lainavaihtoehtoihin, kuten Joustava-kulutusluottoon sekä Koroton-pikavippiin. 

Ferratum Joustava:

Ferratum Joustava on osoitettu niille, jotka haluavat joustavuutta taloudelliseen tilanteeseen. Kulutusluottoa voi nostaa aina 2000 euroon asti, ilman vakuuksia ja kiinteitä kuukausimaksuja. Lainaa voi lyhentää sopivissa kuukausierissä ja halutessaan lainan voi maksaa kerralla pois ilman erillisiä kustannuksia. 

MAINOS: KUUKAUSI ILMAISEKSI Elisa Aitio 1 KK Ilmaiseksi

Ferratum Koroton:

Ferratum Koroton auttaa arjen yllättävässä tilanteessa. Täysin kulutonta pikavippiä myönnetään uusille asiakkaille 50-300 euroa, ilman piilokuluja tai sitoumuksia. Pikavipin takaisinmaksuaika on 7-30 päivää ja hakija maksaa takaisin vain sen summan mitä on lainannut. 

Lainahakemus

Kaikki Ferratumin tarjoamat lainat haetaan heidän verkkosivuillaan olevalla hakemuksella. Uusien asiakkaiden tulee ensin kirjautua Tupas-tunnistautumispalveluun verkkopankkitunnuksien avulla tai mobiilivarmenteella. Nykyiset asiakkaat voivat kirjautua palveluun puhelinnumeronsa ja henkilökohtaisen PIN- tunnuksen avulla.
Helppotäyttöisen hakemuksen jälkeen saa heti alustavan lainapäätöksen.

Korko ja kulut

  • Ferratum PlusLainassa todellisen vuosikoron lisäksi on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä luottokulu 400—600 euroa lainan määrästä riippuen.
  • Ferratum Joustavan nostopalkkio on 12,5%, kuukausikorko 8,5% ja nimellinen vuosikorko 103,42%. 
  • Ferratum Korottomassa ei ole korkoa eikä piilokuluja.

Luoton takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee lainasta ja sen määrästä riippuen. PlusLainan takaisinmaksuaika on 12-24 kuukautta. Ferratum Joustavaa maksetaan takaisin minimissään 150 euroa tai 12,5% lainasummasta. Ferratum Korottomassa laina-aikaa on 7-30 päivää.

Lainaa tekstiviestillä?

Ferratumin lainoja voi hakea ainoastaan heidän verkkosivujensa kautta täyttämällä lainahakemuksen.

Sähköpostilasku?

Maksueristä tuleva lasku on mahdollista saada myös sähköpostitse.

Aukioloajat?

Asiakaspalvelu on avoinna aina. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse tai sähköpostilla. Lainahakemuksen voi lähettää ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

Puhelin 0800 166 308
Faksi 020 74 11 612

Ferratum Finland Oy
Asiakaspalvelu
Ratamestarinkatu 11 A
00520 Helsinki

[email protected]

Esimerkki lainasta

Ferratum PlusLaina

Lainan määrä: 2500 euroa
Maksuaika: 20 kuukautta
Kuukausierä: 210 euroa
Tilinhoitokulu/kk: 60 euroa
Kulut: 1700 euroa
Yhteensä: 4200 euroa
Todellinen vuosikorko: 92,85 %
Vuosikorko: 0 %

Tagit

Liittyvät Artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button
Close

ONKO SINULLA MONTA PIENTÄ LAINAA?

Yhdistä useat pienet lainat