Yleinen
Trendaavat

Bank Norwegian Suomi – 2019 Lue kokemuksia muilta asiakkailta!

Tässä lyhyt yhteenveto Bank Norwegianin tarjoamista lainoista

Bank Nowegian mainostaa lainaa esimerkiksi 13,80 % korolla (todellinen vuosikorko 17,04 %) 10 000 € lainan kokonaishinnaksi tulee kahdessa vuodessa 11 709 € ja kuukausieräksi 487,88 € (24 erää). Lainan avausmaksu on 95 € ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 5 €.

VINKKI:
Voit vertailla Bank Nowegianin ja muiden yli 25 lainanantajan lainojen korkoja ja kilpailuttaa lainatarjoukset, tai yhdistää lainat kätevän kilpailutuspalvelun Bankenin kautta tästä.

Bank Norwegian luottokortti

Monelle suomalaiselle uusi, Bank Nowegian lentoyhtiön nimen kautta tutuksi tullut Bank Norwegian on ,toiminut Suomessa jo hyvän aikaa tarjoten lainantarpeessa oleville suomalaisille lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia. Bank Norwegian osalla on mahdollista myös vaihtoehtoisesti hakea kätevää lentopisteluottokorttia matkavakuutuksen kera, jossa tarjolla 10 000 euron luottoraja, josta maksetaan korkoa vain käyttössä olevalle pääomalle – kuten kaikissa luottokorteissa maksetaan.

MAINOS: KUUKAUSI ILMAISEKSI Elisa Aitio 1 KK Ilmaiseksi

Vuonna 2007 perustettu Bank Norwegian on vakavarainen rahoittaja. Se avasi toiminnan Suomessa 2015 lopulla ja siitä  tuli hetkessä suosittu lainaajien ja sijoittajien keskuudessa. Bank Norwegian tarjosi aiemmin mm. tileilleen mukavaa 1,50 % korkoa, mutta 2019 aikana tuo maksettava  korko on tippunut  0,75 % lukemaan.

Bank Norwegian on ollut 2019 vuonna ylivoimaisesti suosituin pankkilainapalvelu Suomessa, jo neljättä vuotta yhteen putkeen.

 

Säästötili

Bank Norwegianin säästötili on joustava tili, joka sopii niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseenkin säästämiseen.

  • Yksi markkinoiden parhaista koroista 0,75 % ensimmäisestä eurosta lähtien
  • Ei kuluja
  • Ei nostorajoituksia
  • Ei määräaikaisuutta
  • Ei minimitalletusta

Säästötilin avaaminen onnistuu nopeasti verkossa. Tarvitset vain suomalaiset pankkitunnukset.

 

Bank Norwegian on Bankenes Sikringsfondin jäsen. Tämä tarkoittaa, että rahasi on turvattu aina sen hetken norjalaisen talletussuojan rajojen puitteissa. Talletussuojan rajojen asettamisesta vastaa Norjan viranomaiset.

Liittyvät Artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button
Close

ONKO SINULLA MONTA PIENTÄ LAINAA?

Yhdistä useat pienet lainat