17.7 C
Helsinki
perjantai, 17 toukokuun, 2024

Buy now

Kuinka laihtua pysyvästi ja nopeasti (kokemukset eri tavoista)

Kuinka saada itsensä ”rantakuntoon 2024”?

Painonpudotuksen aihe on yleensäottaen vakava ja merkittävä asia painoa pudottavalle henkilölle.

Kuinka laihtua pysyvästi?

Terveellisistä elämäntavoista (terveellisesti syöminen, harjoittelu ja veden juominen) aloittaminen on paras tapa laihtua – sen jälkeen tulee tasapainoinen ruokavalio, joka koostuu kolmesta pienemmästä ateriasta ja kahdesta välipalasta päivässä. On myös tärkeää seurata kaloreitasi ja pysyä pituuteesi sopivassa painossa.

Painonpudotus on asteittainen prosessi, eikä se voi tapahtua yhdessä yössä. Jos haluat laihtua, sinun on tehtävä tiettyjä valmisteluja ja tiettyjä asioita, joita sinun on tehtävä. Seuraavat vaiheet auttavat sinua pääsemään alkuun painonpudotusmatkallasi.

  1. Selvitä, miksi haluat laihtua: Olet motivoituneempi, jos tavoitteesi on saavutettavissa eikä liian kunnianhimoinen.
  2. Vältä erikoisruokavalioita, valitse terveellisempiä vaihtoehtoja: Erityisruokavaliot sisältävät yleensä jonkinlaista puutetta ruoan, juomien tai molempien muodossa. Et ehkä tunne tätä aluksi, mutta nämä käytännöt johtavat useasti lopulta syyllisyyden tunteeseen, joka johtaa ahmimiseen tai jopa jojo-laihduttamiseen, mikä voi lisätä metabolisen oireyhtymän, sydänsairauksien ja diabeteksen riskiä myöhemmällä iällä.
  3. Voit helposti laatia ruokavaliosuunnitelman vapaa-ajallasi, jos ymmärrät perusasiat. Tasapainoinen ja terveellinen ruokavalio on avain onnistuneeseen painonpudotusohjelmaan. Muista selvittää myös painoindeksi niin saat tuloksille seurattavaa.

Laihtuminen on yleinen toive

Painonpudotus on hyvin yleinen toive. Se ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, ja sinun on tehtävä monia eri asioita saavuttaaksesi halutut tulokset. Vain syömällä terveellisesti et voi laihtua pysyvästi jos sinulle on jo kertynyt painoa.

Kuten todettu kohdassa 1, ensinnäkin sinun pitäisi selvittää syy, miksi olet ylipainoinen. Syötkö liikaa? Liikutko liian vähän? Ihmisten painonnousuihin on monia syitä, joten on tärkeää tunnistaa omasi ja ryhtyä toimiin sen ratkaisemiseksi. Voit halutessasi konsultoida painonhallinnan ammattilaista asiassa, niin saat takuulla tehokkaat vinkit kuinka edetä matkallasi terveellisempään ja laihempaan kuntoon.

Toiseksi, olisi viisasta aloittaa aterioiden valmistaminen etukäteen ja valmistaa terveellisiä välipaloja nälkä iskemistä varten. Silloin et joudu nälkämonsterin armoille – kun nälkä iskee, mennään kauppaan ja ostetaan kovassa nälässä kaikkea ei niin terveellistä. Samoin sinun olisi hyvä myös aloittaa säännöllinen, terveellinen ruokavaliosuunnitelma ja varmistaa, että ruokavalio sisältää kaikki tarvittavat ravintoaineet (kuten vitamiinit).

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.