fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

VOI tarjoaa 4€ ilmaiset ajot uusille asiakkailleen

Saat edun heti käyttöön rekisteröitymällä VOI käyttäjäksi ja laittamalla tarjouskoodikenttään koodin:

VOIADTRACTFI

Kyllä – Uusille asiakkaille Voi tarjoaa 4€ alennuksen heidän ensimmäisestä matkasta!

Mikä VOI on?

Voi –  Ruotsalainen mikroliikenneyritys, joka on tarjonnut jaettuja sähköpotkulautoja yhteistyössä kaupunkien ja kuntien kanssa elokuusta 2018 asti.

  • Vuonna 2019 Voi kehitti maailman ensimmäisen liikennekoulun sähköpotkulautojen käyttäjille, minkä jo neljännesmiljoona käyttäjä on jo suorittanut – www.RideLikeVoila.com . 
  • Voilla on automaattinen kanta-asiakasohjelma, jonka avulla asiakkaat saavat matkojensa lukumäärän mukaisesti alennusta. . Kaikki Voin kanta-asiakasohjelman ehdot ja hinnat löytyvät Voi-sovelluksen valikosta ”Voialty”.
  • Voi: lla on uusi kausilippu nimeltä VoiPass. VoiPass on saatavana sekä kuukausilippuna että 24 tunnin lippuna.Se on täydellinen niille, jotka matkustavat säännöllisesti Voilla. Kaikki VoiPassin ehdot ja hinnat löytyvät Voi-sovelluksen valikon Lompakko-välilehdestä.
Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.