Telian Kilpailu – Voita Samsung 65″ Smart TV

✅ KATSO TARJOUS ⬇⬇⬇

Jätä Telialle soittopyyntö ja osallistut 65″ Samsung UHD TV:n arvontaan!
Jätä yhteystietosi, niin Telia tekee sinulle henkilökohtaisen tarjouksen
PALKINTO: SAMSUNG UE65TU7005KXXC

Samsungin älykäs Crystal UHD -televisio. Varustettu upealla 4K-resoluutiolla, HDR-toistolla sekä edistyksellisellä ja käyttäjäystävällisellä älytelevisioratkaisulla. UHD Dimming hienosäätää kontrastin, terävyyden ja värit kuvassa alueittain. Tämä helppokäyttöinen älytelevisio on vaivattomasti yhdistettävissä muihin laitteisiin Bluetoothin ja Wi-Fi:n avulla ja se sisältää myös Airplay 2 -tuen. Remote Workspacella käytät tietokonettasi etänä television ruudulta; tarvitset vain verkkoyhteyden ja televisioon liitetyn näppäimistön ja hiiren.

HDMI Auto Detect & IR One Remote Function – tunnistaa ja ohjaa useimpia yhdistettävissä olevia laitteita TV:n omalla kaukosäätimellä.

SmartThingsilla hallitset kotisi älylaitteita suoraan televisiosta helppokäyttöisellä SmartThings-sovelluksella.

Keskittämällä perheesi palvelut Telialle säästät aikaa, rahaa ja vaivaa. Jätä soittopyyntö ja osallistut arvontaan, josta voit voittaa Samsungin 65″ UHD 4K (2020) Smart TV:n (arvo 999 €)! Arvomme yhden palkinnon.
– Keskittäminen kannattaa. Kilpailuttamalla kaikki liittymäpalvelut Telialle voit saada tuntuvaa säästöä koko perheelle.
– Hintatakuu: koko paketin hinta on voimassa 2 vuotta, jonka jälkeen teemme jatkotarjouksen.
– Ei enää säätöä! Kaikki perheesi liittymät kätevästi yhdellä laskulla
– Saat alennuksen kolmelle perheesi uudelle laiteostokselle
– Yhteys Perheelle kokonaisuuteen voi kilpailuttaa mukaan puhelinliittymät, laajakaistan, liikkuvan laajakaistan, nettikortit sekä tietoturvan kaikille laitteille.
– Jätä yhteystietosi, niin teemme sinulle henkilökohtaisen tarjouksen!Kilpailuaika 4.5.–30.6.2020. Arvonta suoritetaan 7.7.2020 mennessä. Voitosta ilmoitetaan puhelimitse tai sähköpostitse 13.7.2020 mennessä.

Telia Kilpailu – Voita Samsung 65″ Smart TV -tarjous julkaistiin tarjouksien erikoissivustolla osoitteessa https://www.tarjoukset.info/

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Comments are closed.

Storytel

(parhaat äänikirjat !)

Kuuntele nyt 3kk jopa -60%

Lähes miljoona tarinaa pimeän halpaan hintaan! Hinnat alk. 3,99 €/kk – tarjous voimassa vain 30.11. asti.

Ei sitoutumisaikaa 👉

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.