PayUp kokemuksia

0

- Mainos -

PayUp kokemuksia – Mikäs palvelu tämä oikein on?

PayUp -mainostaa nyt televisiokanavilla ”maksa ajoissa myöhässä”. Mitä tämä palvelu oikein tarjoaa – selvitimme.

Maksa laskusi ajoissa – vaikka maksaisitkin ne myöhässä

Kaikille tulee yllättäviä menoja, joita ei ole voinut mitenkään ennakoida. Sen ei tarvitse johtaa maksukehotuksiin, perintäkuluihin eikä katkenneisiin palveluihin. PayUpilla hoidat laskusi ajoissa – jopa silloin, kun maksat ne myöhässä.

Näin PayUp toimii:

  1. PayUp kerää laskusi sovellukseen kätevästi tarkasteltaviksi (ja muistuttaa eräpäivistä)
  2. Maksat laskut aina ajoissa: Mikäli maksulle olisi taloudellinen este, haet korotonta maksuaikaa PayUpin kumppanilta ja saat laskusi maksuun PayUpilla heti
  3. Hallinnoi ja maksa laskujasi näppärästi yhdessä sovelluksessa. Ei enää muistutuskuluja tai ylimääräisiä korkoja.

Onko PayUp on helpoin tapa maksaa laskut ja samalla hallita omaa taloutta?

Totta on, että PayUp on kätevä palvelu ja se sopii kaikille, jotka ovat joskus maksaneet laskuja – ajoissa tai myöhässä. PayUp sopii paremmin heille, jotka ovat tottuneet maksamaan laskuja myöhässä siitä syystä että laskut vain unohtuvat maksaa. Emme voi täysin suositella PayUpia sellaisille, joille laskujen myöhässä maksun syy on tiukka rahatilanne. Palvelun kautta otettava maksuton luotto saattaa nimittäin vaihtua yllättävän arvokkaaksi maksulliseksi luotoksi, ellei sitä lyhennä pois eräpäivään mennessä.

Kolme hyvää syytä valita PayUp

1. Kaikki laskut yhdessä paikassa

PayUpissa voit tehdä automaattisen laskupohjan kaikista toistuvista laskuistasi. Laskujen maksu on siksi erittäin helppoa ja nopeaa. Lisäksi, voit halutessasi maksaa kaikki laskut kerralla nopeasti ja helposti: yhdellä pankkikirjautumisella ilman, että sinun täytyy erikseen syöttää useamman laskun maksutietoja verkkopankissa. Maksuarkiston avulla seuraat maksettujen laskujen kokonaistilannetta ja pysyt ajan tasalla tilanteesta.

2. Saat tarvittaessa lisää maksuaikaa helposti ja heti

PayUpissa voit halutessasi hakea kerralla maksuaikaa yhdelle tai useammalle laskulle. Kumppanina toimii Fellow Pankki, joka voi antaa laskuillesi korotonta maksuaikaa maksimissaan 30 päivää, jolloin PayUp hoitaa heti valittujen laskujesi maksamisen laskujesi laskuttajille. Fellow Pankin käyttämisen (30 päivän ajaksi) hinta on 4,90–9,90 € riippuen siitä, kuinka monelle laskulle haet maksuaikaa.

Huomio: Tällä tavoin säästät aikaa ja rahaa, eikä sinun ei tarvitse erikseen sähköpostittaa tai jonottaa eri laskuttajien asiakaspalveluihin ja maksaa heille jokaiselle velotuksia maksujen eräpäivien siirroista. Fellow Pankin maksuaikalaskun voit maksaa myös osissa, jolloin tuo jo kerran maksettu luotto 4,90–9,90 € muuttuu normaaliksi kulutusluotoksi ja maksat sille korkoa ja käsittelykulua.

3. Saat mielenrauhaa maksamiseen

Keskittämällä laskusi PayUpin palveluun, pysyt paljon paremmin kartalla menoistasi ja myös hallitset talouttasi entistä vakaammin. PayUp kun ilmoittaa sinulle aina uuden laskun saapumisesta ja myös aktiivisesti muistuttaa erääntyvistä laskuista. Laskujen ilmaiset ennakkomuistutukset pitävät huolen, etteivät laskut koskaan enää unohdu ja vältyt näin kätevästi ikäviltä maksumuistutus- ja perintäkuluilta.

Usein kysyttyä – PayUp palvelusta

Onko PayUp kotimainen palvelu?

Kyllä on, PayUp -palvelun tarjoaa Porilainen, 2015 perustettu PayUp Solutions Oy, jonka toimiala on ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus.

Miksei maksuajan hakeminen onnistunut?

Maksuaikapalvelussa kumppaninan toimii Fellow Pankki – he päättävät luotonannosta, joten voit ottaa suoraan yhteyttä heihin.

Paljoko PayUpin käyttäminen maksaa?

Peruskäyttö on maksutonta, mutta maksuaikapalvelusta veloitetaan normaali palvelumaksu. PayUpin palvelumaksu on tällä hetkellä 4,90–9,90 € / esitetty maksuaikaa koskeva maksuaikapyyntö. Eli maksat eri summaa riippuen siitä kuinka monelle laskulle hait maksuaikaa:

– 1 esitetty lasku = 4,90 € 
– 2-3 esitettyä laskua = 7,90 € 
– Yli 4 esitettyä laskua = 9,90 €

Miten Maksuaikapalvelu toimii käytännössä?

Mene PayUp -palveluun ja valitse Saapuneet-sivulta laskut, joille haluat hakea maksuaikaa. Paina Hae maksuaikaa -nappia ja pääset Hae maksuaikaa -yhteenvetosivulle, jossa näet valitsemiesi laskujen yhteissumman, myös palvelumaksut näkyvät täällä. Kun painat Lähetä maksuaikahakemus -nappia, pyyntö lähtee heti kumppanille (Fellow Pankki) käsiteltäväksi, ja saat vastauksen muutamien sekuntien sisällä.

Mikäli Fellow Pankki myöntää sinulle luoton, saat valitsemillesi laskuillesi maksuaikaa ilman korkoa jopa 30 päivän ajan.

Näin se käy:
1. Fellow Pankki myöntää luoton, ja tällä välin PayUp hoitaa puolestasi maksuaikapyynnössä olleiden laskujen maksamisen laskuttajille.
2. Fellow Pankki lähettää seuraavaksi sinulle laskun, jonka eräpäivä on 30 päivää maksuaikapyynnöstäsi. Maksa lasku ajoissa ja et maksa muita kuluja kuin palvelumaksun.
3. PayUp-palvelumaksu on 4,90–9,90 € / maksuaikapyyntö (riippuen laskujen määrästä). Palvelumaksut lisätään Fellow Pankin laskulle.

Fellow Pankin lähettämä lasku sisältää luottoehdot ja osamaksuohjeet ja voit maksaa laskut korottoman maksuajan puitteissa. Jos tämä ei riitä, voit valita mieleisesi osamaksuaikataulun.

PayUpin käyttö on siis muutoin 100% maksutonta, mutta maksuaikapalvelusta veloitetaan 4,90–9,90 € per onnistunut maksuaikapyyntö. Hinta riippuu laskujen määrästä ja palvelu muuttuu maksulliseksi, ellet maksa laskua 30 päivän sisään.

Laskuttaako PayUp itse luoton kulut?

PayUp -palvelu veloitetaan kumppanin, Avardan laskulla. Mikäli Avardan laskua ei suoriteta ajallaan, he veloittavat siitä normaalisti hinnastonsa mukaisesti. 

PayUp -korttimaksun kulut, paljonko ne ovat?

PayUp -kortilla maksettaessa palvelumaksu on 3 % laskujen loppusummasta + kiinteä 0,30 € komisso. Maksut veloitetaan korttimaksun yhteydessä.

PayUp korko – millainen korkotaso palvelussa on?

PayUp -tilin vuosikorko on 19,90 % ja tilinhoitomaksu 2,95 €/kk. Luottoesimerkki: 1000 € ostoksella ja 12 kk maksuajalla todellinen vuosikorko 29,35 % ja kokonaiskustannus 1146,44 €.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.