Hyvä paha luottokorttivelka

0

Hyvä paha luottokorttivelka

Suosituimpien luottokorttien korkomarginaali on tällä hetkellä 8.5% – 19.99% ja niiden todellinen vuosikorko saattaa olla liki tuplaten suurempi, riippuen vertaillusta maksuajasta ja lyhennysajasta. Voidaan todeta, että korko on alimmillaankin reipas ja kalleimmillaan todellakin kallista lainaa.

Moni uudelleenrahoittaa luottokorttivelkansa uudella edullisemmalla luotolla. Säästö voi olla hyvinkin merkittävä, jos on tottunut maksamaan esimerkiksi luottokortin minimilyhennystä pois joka ikinen kuukausi. Minimilyhennys saattaa olla joustava vaihtoehto, mutta pitkään käytettynä tekee ison loven kukkaroon.

Lainojen Yhdistäminen on vaihtoehtona jos maksaa tällä hetkellä pois useampaa pientä luottoa, kuten luottokorttivelka ja pienemmät muut luotot.

Yhdistelylainalla rahoitat vanhat luotot uudelleen paremmilla ehdoilla. Yhdistelyn jälkeen voimaan jää vain yksi lainasopimus, jota maksetaan itse valitsemalleen luotonmyöntäjälle sovituissa, sopivan suuruisissa kuukausierissä ja uudella matalammalla korkotasolla.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.