2.1 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

Lainojen Yhdistäminen Kokemuksia

Haetko aktiivisesti kokemuksia lainojen yhdistämisestä? Olet harkinnut yhdistelylainan ottamista, mutta emmit – auttaako tuo ja onko siinä järkeä?

Lainojen Yhdistäminen Kokemuksia (2024)

Voimme vahvistaa, että et ole hakusi kanssa yksin – kymmenet tuhannet suomalaiset etsivät joka viikko yhdistelylainaa ja muiden kokemuksia yhdistelylainan hakemisesta. Tässä suosituimmat kysymykset haulle ”kokemuksia yhdistelylainoista”.

Miten monta lainaa ja miten isoja lainoja voin yhdistää?

Isoin yhdistelylaina tällä hetkellä (2024) mitä voit saada, on 70 000 €. Tämä tarkoittaa sitä, että voit yhdistää niin monta lainaa kun vain haluat. Ainoa ehto on että summa ei ylitä 70 000 € maksimia.

Milloin yhdistelylaina maksetaan tililleni?

Lainan maksunopeus riippuu mistä pankista tai luotonantajalta otat yhdistelylainan. Normaalisti yhdistelylainan ulosmaksussa kestää 1-2 tai maksimissaan 3 päivää lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Kokemuksiemme mukaan lainojen yhdistämiseen haettuja lainoja maksetaan yleisesti seuraavana pankkipäivänä (arkipäivät).

Miksi en saa Yhdistelylainaa?

Monesti näin on, mikäli on ylivelkaantunut ja ajautunut maksuvaikeuksiin vanhojen lainojen kanssa. Tästä syystä yhdistelylainaa kannattaa hakea aiemmin kuin myöhemmin. Yleisin syy siihen, miksi yhdistelylainaa ei myönnetä, on yksinkertainen: haet lainan tutusta kivijalkapankista, joka ei joko tarjoa yhdistämislainoja tai ei halua lainata juuri sinulle. Tätä tuotetta ei varsinaisesti ole tuotteena suurimmissa pankeissa, vaan yhdistämislainat ovat yleisemmin vakuudettomia kulutusluottoja sopivan pienellä nimelliskorolla ja pitkällä maksuajalla.

Mistä halvin Yhdistelylaina?

Testaamistamme palveluista halvin yhdistelylaina löytyi Omalainan kautta. Toki tämä ei välttämättä ole totuus kaikkien kohdalla, sillä tarjotut tarjoukset ovat aina henkilökohtaisia. Omalainan avulla voi hakea yhdistelylainaa aina 100 eurosta alkaen ja enintään 60 000 euroon saakka. Saman palvelun saat Omalainan lainojen yhdistämispalvelusta: Suomen Yhdistelylaina

Nyt lainaa hakevan kannattaa todellakin hyödyntää pankkien välinen, koventunut kilpailu uusista asiakkaista. Niin uusissa lainoissa, kuin lainojen yhdistämisen kohdalla, lainatarjoukset ovat nykyään asiakaskohtaisia. Se tarkoittaa sitä, että jokainen luotonantaja tekee jokaiselle asiakkailleen yksilöllisen riskiarvion ja tätä kautta henkilökohtaisen lainatarjouksen: Lainan nimelliskorko ja ehdot määräytyvät hakemustietojen perusteella. Yhdistelylainojen korot ovat nyt vallitsevasta markkinatilanteesta huolimatta pysytelleet kovin alhaalla. Jos mietit yhdistelylainan hakemista, tee ensin yhdistelylainalle maksuton vertailu.

Lähes kaikki lainat (luotot) voidaan korvata uudella edulkkaammalla

Joka toisella suomalaisella on ylipäänsä lainaa ja joka neljännellä suomalaisella vakuudeton kulutusluotto, matka- tai remonttiluotto, pikalaina tai käytettyä saldoa luottokortillaan. Kaikki edellä listatut ovat korollisia luottoja ja aivan kuten pikalainatkin, myös nämä voidaan useimmiten korvata uudella edullisemmalla vaihtoehdolla, kuten vakuudeton kulutusluotto jota saa nykyään alkaen jopa 4% nimelliskorolla.

Näin lainojen yhdistäminen voi tehdä säästöä jopa satoja euroja kuussa

Yhdistelylainan avulla voit siis yksinkertaisesti kuitata pois kaikki vanhat luotot yhden edullisemman maksuerän alle. Tämä toimenpide voi alentaa kulujasi jopa sadoilla euroilla kuussa. Tässä kolme hyvää syytä harkita yhdistelylainan hakemista:

  1. Luottojesi kokonaiskustannukset pienenevät
  2. Alentuneet menot = enemmän joustoa elämään
  3. Helpottaa arkeasi, sillä pääset eroon monien eri eräpäivien tuomasta hankaluudesta (sekä unohduksista johtuvista huomautuskuluista)

Onko sinulla nyt useampi luottokortti tai muu luotto lyhennettävänä?

Viime aikoina on ollut paljon puhetta korkokatosta. Se juurtaa suosionsa taannoisesta lakimuutoksesta jossa kulutusluottoja koskenut 10 % väliaikainen korkokatto oli voimassa 1.7.2020–30.9.2021. Korkokatto ei kuitenkaan koskenut osamaksusopimuksia tai luottokortteja, joiden korot saivat (ja saavat edelleen) olla korkeintaan 20 %. Mieti siis todella nykyisen luottosi korkoa, jos olet ottanut uutta luottoa väliaikaisen korkokaton aikana, on tuon luoton nimelliskorko saattanut huomaamattasi nousta. Tämä kannattaa tarkistaa ensitilassa.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.