2.3 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

Sähkön hinnan voi lukita 24kk ajaksi

*Tämä tarjous ei ole tällä hetkellä voimassa*

Kotimaan Energia Hyvä Diili 24kk

Kotimaan Energian tarjoama sähkötarjous on nykyiseen sähkön hinnan markkinatasoon erittäin mielenkiintoinen. Kuluttajalla on nyt valittavissa uskooko hän hinnan nousevan vai laskevan seuraavan 24kk aikana. Kaikki näyttäisi siltä, että sähkön hinta jatkaa nousuaan, mutta muuttaako esimerkiksi Olkiluoto 3 valmistuminen sähkön markkinahintaa, saadaanko tuotantoa käyttöön ja tehokkaaksi niin että sähkönmyyjät laskevat hintojaan seuraavan 24 kk aikana.

Katso tarjous

Sähkön hinta voi lyhyellä aikavälillä nousta merkittävästi ja uudet sopimukset solmitaan nyt määräaikaisina. Itä-euroopan tapahtumat tulevat nostamaan sähkön hinnan pilviin jo 2022 syksyllä.

Jos olet sitä mieltä että nyt kannattaa lukita hinta kun se on vielä ”järkevällä tasolla”, niin tarjous kannattaa ehdottomasti lukita heti. Kilowattitunnin hinta on nyt 10.90 senttiä ja on jo esitetty arvioita että se nousisi vielä kesään mennessä yli 15 senttiin. Päivitys 13.7.2022: Kilowattitunnin hinta nousikin kesäksi 2022 reilusti yli 20 senttiin aiemmin arvellun 15 sentin sijaan.

Tarjouksen voimassaolo on päättynyt vallitsevan markkinatilanteen vuoksi.

Tutustu

kotimaan energia 24kk hyva diili

Kotimaan Energian Hyvä Diili 24kk on varma valinta! Tarjouksen kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden – ei huolta sähkön hinnan noususta kahteen vuoteen.

Kotimaan Energia tuo pitkäkestoista vakautta sähkön hintaan ja Hyvä Diili 24 kk on loistava valinta, kun haluat, että sähkönhintasi pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Sopimuskausi on 24 kk. Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Huomioitavaa tarjouksessa on että nyt perusmaksut annetaan vuoden ajaksi hintaan 0 €!

Hyvä Diili 24kk -sopimus voidaan tehdä ainostaan kuluttaja-asiakkaalle, jonka sähkön vuosikulutus sähkönkäyttöpaikassa on enintään 50 000 kWh. Hyvään Diiliin sisältyy Kotimaan Energian pidetyt ja palkitsevat asiakasedut. Kuitenkaan tämän tarjouksen perusmaksuetua ei voi yhdistää Kotimaan Energian muiden tuotteiden kampanjaetuihin.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.