17.7 C
Helsinki
perjantai, 17 toukokuun, 2024

Buy now

Kahden vuoden sähkösopimus edullisesti – Oomi tarjoaa kiinteän hinnan alkaen 11,52 c/kWh

Hei, haluaisitko säästää rahaa sähkölaskuissasi? Jos kyllä, niin olet oikeassa paikassa! Oomi tarjoaa nyt upean määräaikaisen Oomi Kiinteä 24kk -sähkösopimuksen alkaen 11,52 c/kWh.

Mikä tekee tästä sopimuksesta erityisen? Oomi Kiinteä -sopimus tarjoaa sinulle turvallisen sähkön hinnan kahdeksi vuodeksi. Sinun ei tarvitse huolehtia hintojen vaihtelusta tai yllättävistä laskuista – tiedät aina, mitä maksetaan. Tämä sopimus sopii erinomaisesti henkilöille, jotka haluavat ennakoitavuutta ja vakautta talousarvioon.

Mutta odota, tämä ei ole vielä kaikki! Voit myös valita Vaihtoturvan, joka antaa sinulle mahdollisuuden päivittää sähkösopimuksesi vuoden kuluttua, jos markkinahinta laskee. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse pelätä, että joudut maksamaan liikaa sähköstäsi, vaikka hinta olisi laskenut.

Oomi on luotettava sähköntoimittaja, joka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kilpailukykyiset hinnat ja erinomaista asiakaspalvelua. Tämä sopimus on täydellinen ratkaisu henkilöille, jotka haluavat säästää rahaa ja nauttia samalla turvallisesta ja ennakoitavasta sähkönkulutuksesta.

Älä jätä tätä tarjousta huomioimatta – nappaa nyt Oomi Kiinteä 24kk -sähkösopimus ja säästä rahaa!

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.