Fortum laski sähkön hintaa

0

Uusi hinta on nyt 24.10.2022 lähtien vain 28,79 c/kWh aikaisemman yli 33,99 c/kWh sijaan.

Valitse Fortumin ilmastoystävällinen, kiinteähintainen sähkösopimus ja saat nettietuna lisäksi 30€ lahjakortin. Lue lisää Fortumin sivustolta tästä.

Saako sähkön tilattua tähän hintaan koko suomeen?

Kyllä saa. Fortumin ilmastoystävällinen sähkösopimus on solmittavissa kaikkialle Suomeen. Fortum Takuu -asiakkaana sähkön hinta pysyy takuulla samana koko sopimuskauden ajan. Sähkösopimus sopii näin ollen sekä omakotitaloon, kerrostaloihin ja myös mökkikohteisiin. Energiahinta pysyy samana kahden vuoden ajan. Vältä yllätykset sähkölaskulla, vaikka kohteessa olisikin korkeampi kulutus. Tätä tarjousta kannattaa harkita nyt kun sähkön hinta saattaa pysyä korkealla todella pitkään.

Fortumin sähkö on hiilidioksidipäästötöntä sähköä, saat siis sähköä vakaalla hinnalla ja päästöittä – nyt kampanjaedulla.

Onko Fortum hyvä?

fortum

Fortum on erittäin hyvä ja vakaa sähköyhtiö. Hyvä palvelu ja ymmärrys asiakasta kohtaan.

Onko Fortum sähkö edullinen?

Fortum Tarkka pörssisähkö on edullisin vaihtoehto niille talouksille, joissa kulutusta seurataan aktiivisesti. Tässä sopimustyypissä kuluttaja voi hyödyntää edullisia sähkön tuntihintoja silloin, kun sähköä kulutetaan verkossa vähemmän – toisinsanoen yöaikaan. Tämä sopii paremmin rivi- ja omakotiasujille, mutta kerrostalossa sähköä kuluu huomattavasti vähemmän lämmittämiseen, jolloin tuntihinnalla ei ole niin suurta merkitystä: Silloin valintasi voisi olla kiinteähintainen Fortum Takuu -sähkösopimus.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.