15.4 C
Helsinki
lauantai, 18 toukokuun, 2024

Buy now

⚠️ Energiavirasto kehottaa asiakkaita hankkimaan heti uuden sähkönmyyjän

Sähkönjakelusi saattaa katketa – Toimi nyt. Vertaile ja kilpailuta sähkösopimus ja uusi yhtiö hoitaa siirron puolestasi veloituksetta. Tutustu tarjontaan tästä.

Energia 247 Oy lopettaa sähköntoimituksensa asiakkailleen taloudellisten vaikeuksien vuoksi. Toiminta lakkaa 4.12.2021.

Energiaviraston juuri julkaiseman tiedotteen mukaan, koska asiakkaiden sähkönmyyntisopimukset päättyvät 100% myyjästä johtuvasta syystä – verkkoyhtiöt vastaavat sähköntoimituksen jatkumisesta väliaikaisesti. Verkkoyhtiöt lähettävät asiakkailleen erillisen ilmoituksen ja toimintaohjeet – miten toimia siirron suhteen.

Sähköntoimitus ei siis varsinaisesti katkea heti. Näin ei varsinkaan tapahdu syrjäseuduilla, joissa sähkö pitää kytkeä fyysisesti irti, mutta se on mahdollista uusilla alueilla jollet toimi ajoissa. Asiakkaiden on tehtävä uusi sähkösopimus uuden myyjän kanssa viipymättä.

Energia 247 Oy on sopinut Lumo Energia Oy:n kanssa, että osa yhtiön asiakkaista ja sähkösopimuksista siirretään Lumo Energian asiakkuuksiksi. Näissä tapauksissa myyjät ilmoittavat sopimuksen siirrosta niille asiakkaille, joita siirto koskee. Kuitenkin, muiden kuin aikaisemmin mainittujen asiakkuuksien sähkösopimukset päättyvät. Energia 247 Oy on yhteydessä asiakkaisiin, joiden sähkösopimus on päättymässä. Yhteydenottotapaa ei ole mainittu ja verraten toimintansa lopettavan yhtiön saamaan heikkoon palautteeseen esimerkiksi kuluttajaviraston suuntaan: kannattaa olla tarkkana. Myös uusi yhtiö on saanut runsaasti yhteydenottoja toiminnastaan kuluttajaviraston suuntaan. Voisi olla perusteltua tehdä sähkönmyynnin osalta siirto itse valitun yhtiön alaisuuteen, jos liittymäsopimus on toistaiseksi voimassaolevaa tyyppiä. Sen voi tehdä helposti verkossa itse parhaaksi valitsemansa yhtiön sivustolla.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.