Elisa 5G kuuluvuus

0

Elisa 5G verkon kuuluvuusalue laajenee vahvasti. Katso uusin tilanne!

Karttakuva kertoo aika paljon. Elisan 5G on yllättävän kattava asumiskeskittymissä. Alla sininen alue on 4G-verkon kattavuus, joka on käytännössä koko Suomi. Lue lisää kuuluvuudesta ja uusimmat tarjoukset Elisan verkkosivulta.

Kuuluvuuskartat tarkastettu Elisa.fi verkkosivulta 3.10.2020

Elisa lupaa 5G: nostavan arkesi uudelle tasolle.

Elisa 5G käyttämä, viidennen sukupolven mobiili laajakaistaverkko on moderneinta tekniikkaa ja kykenee todella nopeaan tiedonsiirtoon, mullistaen samalla internetyhteytesi kotona, vapaa-ajalla ja työssäsi.

Kuinka nopea Elisa 5G sitten on?

Yhdellä sanalla – Salamannopea. Tekemiemme etätyötestien mukaan mukaan yhteys on kaupungin keskustassa (tukiasemien lähellä) niin nopea, ettei eroa parhaimpaan toimistotason yhteyteen voi tehdä. Kun napsautat hiiren painikkeella verkkosivua, latautuu linkin sivusto heti ilman viiveitä. Kuvat tulevat ruudulle yhtäaikaa ja heti. Youtube -videon avaaminen ei aiheuta tuttua ”rullaefektiä”, vaan video alkaa pyöriä heti. Kuka enää tarvitsee valokuitua? Todellisuus ei varmastikaan ole syrjäisemmillä seuduilla aivan Tampereen tasoa, joten jättäkäämme valokuidulle vielä tilaa markkinalla. Valokuidun kanssa myöskään rankkakaan lumisade ei liene este – tämä jää vielä testattavaksi tulevana talvikautena, sillä 4G-yhteyksien kanssa lumisateessa on havaittavissa selkeää hidastumista. Tätä emme kuitenkaan näe kovin isona haittana nykyään, talvet kun ovat mitä ovat.

Elisan 5G-yhteyksiä voimme todellakin suositell, mikäli mobiililaitteesi 5G-taajuutta jo tukee. Liikkuvan laajakaistan kanssa tarvitset todennäköisesti myös uuden kotimokkulan, jollainen irtoaa halvimmillaan kolmen sadan euron luokkaan. Testattuamme pari vaihtoehtoa, voimme kuitenkin suositella että valitset verkkoteknologiastaan tunnetun Huawein tekeleen – ne toimivat luotettavimmin, kuten DNA:n ja Moi Mobiilin suosittelema ja muutenkin hyväksi kehuttu ja koettu Huawei H112 tai miksei Elisan suosittelema Huawei 5G CPE Pro 2, jonka saa kerta- tai kuukausimaksulisena. Huawei 5G CPE Pro 2 löytyy Elisa Storesta.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.