fbpx
Talous24
Oma talous, Yritystalous, lainat & säästäminen,Oma talous, sijoittaminen, raha- ja työelämä ja paljon muuta. Talous24,fi on talousaiheiden tietopaketti ja paljon asiaa ja vinkkejä oman talouden hoidosta. Lue artikkelimme liittyen erilaisiin tukiin kuten opintotuki, asumistuki, ansiosidonnainen päiväraha, vinkit velkaneuvonta -asioissa ja palkjon muuta.

Ulkomaiset nettikaupat – parhaat kaupat listattuna

Tässä suosituimmat verkkokaupat 2020

Verkkoshoppailu on nykyään paljon helpompaa kuin koskaan ennen, kiitos siitä moninaisten verkkokauppojen, jotka tuovat liki loppumattomat varastonsa meidän kaikkien kotisohvalle ja muutaman klikkauksen päähän. Kiitos myös Korona, pistit jokaisen kauppiaan parantamaan verkkokauppaansa. Nyt meillä kaikilla on helpompaa hankkia tuotteet käymättä kotiovea pidemmällä.

Nykypäivänä kuluttajan valikoima ei ole enää rajoittunut oman naapuruston, kaupungin, tai edes kotimaan kauppavalikoimaan. Ostoksia voi tehdä ympäri maailman, ja kyllä – ottamatta askeltakaan kotiovensa ulkopuolelle.

Tässä TOP-10 -verkkokaupat Euroalueella vuonna 2020 listattuna liikevaihdon mukaan. Voisimme sanoa, että niistä ostaminen on takuulla a) edullista ja b) turvallista – ovathan ne Euroopan luotettavimmat kaupat ja joista ostetaan eniten tuotteita. Asiakkaat kyllä äänestävät ”jaloillaan”, jos homma ei toimi kaupan lupauksien mukaan.

Kaikista näistä verkkokaupoista on hyvin helppoa tilata tavaraa myös suomeen. Jos tarvitset kääntäjää esim. Saksa- Suomi Otto-verkkokauppaa varten. Google Translate on oiva työkalu.

SijaKauppiasLiikevaihto (miljardia)EU päämaja
1Amazon27.89Luxemburg
2Otto12.06Saksa
3John Lewis7.46Englanti
4Apple5.63Irlanti
5Zalando5.39Saksa
6Tesco4.41Englanti
7E.Leclerc3Ranska
8Metro Group2.92Saksa
9Shop Direct / Very2.65Englanti
10Marks & Spencer2.5Englanti
Vastaa aiheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei koskaan julkaista.