Suosituimmat Yrityslainat – Tammikuu 2022

Yllättäjä on Yrityslimiitti

0

Palvelussamme tehtyjen hakujen perusteella viimeisen 30 päivän suosituimmat yrityslainat ovat olleet seuraavat:

  1. Yrityslimiitti ( 5000 – 100 000 euroa)
  2. Qred Yrityslaina
  3. Zmarta Yrityslaina (nyt jopa 250.000 euroon saakka)
  4. CrediNord Yrityslaina (100.000 EUR saakka)

Katso kaikki yrityslainat vertailustamme tästä.

Yrityslainojen siirryttyä vallitsevan koronatilanteen vuoksi lähes täysin verkkopalveluihin, on niiden kysyntä ollut aikaisempia kuukausia huomattavasti suurempaa. Vallitseva tilanne on tosin vaikuttanut yrityslainan riskiluokituksiin kiristävästi. Vakuudetonta yrityslainaa on runsaasti tarjolla, ja sellaisen hakeminen onnistuu myös aloittavalle yritykselle useimmiten 1-2 arkipäivässä, jopa samanakin päivänä jos taustatiedot ovat kunnossa ja teet hakemuksen heti aamupäivällä.

Yrityslainaa saa nyt verkkohakemuksella jopa 8 miljoonaa euroa

Kuitenkin, voit tehdä vain hakemuksen verkossa näin suurelle summalle. Käytännössä sinun tarvitsee poiketa lainanmyöntäjän konttorissa nostaaksesi tämän suuruisen summan yrityksesi käyttöön. Alle 250 000 euron lainoissa käyntiä lainaajan luona ei pääsääntöisesti tarvita, vaan prosessi hoituu ”etänä” ja tunnistautumalla sähköisesti.

Yrityslainoja haetaan nyt ennätysmäärä, koronapandemiasta toipuva talous vaatii yritykselle rahaa kassaan ja Yrityslainan käyttäminen liiketoiminnan tehostamiseksi ja kassavajeen paikkaamiseen onkin tehkas tapa saada yrityksen toiminta nopeasti lentoon, silloin kun tilauskanta on nousussa.

Svean tarjoama Yrityslimiitti on noussut hakujen kärkeen sillä se on joustavuudessaan aivan ainutlaatuinen ratkaisu. Lue lisää Svean Yrityslimiitistä tästä.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.