2.3 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

OP Yrityslaina

OP Yrityslaina ei välttämättä ole aina myönnettävissä, tai edes edullisin yrityslaina.

OP Yrityslainan korko muodostuu pohjakorosta ja pankin kanssa sovitusta korkomarginaalista

OP Yrtyslainan korko muodostuu aina pohjakorosta ja Osuuspankin kanssa sovitusta korkomarginaalista yrityslainalle. OP yrityslainan lopullinen hinta muodostuukin siis aina lainan pääomalle maksettavasta korosta sekä sen lisäksi lainan nostoon ja hoitoon liittyvistä kuluista. Lisätietoja voit kysyä omasta Osuuspankistasi.

OP Yrityslaina hankinoitihin ja investoinneille

Yritystoiminnan perustamisvaiheessa tarvitaan usein ulkoista rahoitusta ja yrityslainaa vaativia hankintoja ja investointeja tulee myös usein vastaan. OP yrityslainalla voitte rahoittaa esimerkiksi toimitiloihin, työvälineisiin tai muun yritystoiminnan laajentamista.

Erityisen hyvin OP yrityslaina sopii loistavasti pitkäaikaisiin investointeihin ja yrityslainan laina-aika on tyypillisesti kolmesta seitsemään vuotta. Tarkat lainaehdot OP yrityslainaan sovitaan aina yrityksen kanssa yksittäin ja yrityslainan lopulliseen hintaan vaikuttavat yrityksen vakavaraisuus, alan ja yrityksen tulevaisuuden näkymät. Lisäksi yrityslainan myöntämiseen ja hinnoitteluun vaikuttavat yrityksen maksukyky sekä valittu laina-ajan pituus ja yrityslainalle annettavat vakuudet.

Yrityslaina erilaisiin tarpeisiin ja hankintoihin

Yrityslainalla rahoitat niin yrityksesi investoinnit, työvälinehankinnat kuin yritystoiminnan laajentamisen. Sovitamme laina-ajan ja maksuerät yrityksesi maksukyvyn mukaan sopiviksi. Näin rahoitusta vaativa hankkeesi ei rasita yritystoimintaasi liiaksi ja voit jakaa sen kustannukset tarvittaessa usealle vuodelle.

Asiantuntijamme kartoittavat yrityksesi tarpeet ja tarjoavat sopivaa rahoitusratkaisua. Laskemme parhaan lainatarjouksen aina tapauskohtaisesti. Katsomme yritystäsi kokonaisuutena ja huolehdimme myös rahoitukseen liittyvien riskien hallinnasta.

Voit hakea OP Yrityslainaa verkossa

Voit hakea lainaa yrityksellesi op.fi-palvelussa. Täytät vain yrityslainahakemuksen ja OP:n asiantuntijat ovat sinuun yhteydessä, yleensä kahden pankkipäivän sisällä ( Korona-aikana tilannetta ei tiedossa , käsittelyajat voivat olla pitkiäkin ). Lainahakemus ei sido yrityslainan ottamiseen.

OP Yrityslaina

Vakuudeton yrityslaina voisi olla sinulle mielekkäämpi ja turvallisempi vaihtoehto?

Useimmiten näin on. Valitettavsti OP Yrityslainakin tarvitsee useimmiten vakuuksia, useimmiten yrittäjän omavelkainen takuu vaaditaan.

Vakuudeton Yrityslaina on helppo – eikä välttämättä edes kalliimpi kuin OP Yrityslaina. Katso vakuudettomat yrityslainat tästä.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.