1.9 C
Helsinki
torstai, 25 huhtikuun, 2024

Buy now

Vertaislaina – Fellow Finance

Vertaislaina, kuten Fellow Financen laina on lainasopimus, joka solmitaan verkossa kahden ihmisten välillä. Se onkin tänä päivänä yksi suosituista rahoituksen muodoista (joukkorahoitus). Vertaislainaamisessa yksityishenkilöt lainaavat rahaa toisilleen, täysin keskenään sopimiensa lainaehtojen mukaisesti – ilman pankkia tai rahoitusyhtiötä välissä.

Fellow Finance on listautunut Helsingin Pörssin First North -listalle.
lähde: arvopaperi.fi, lue uutinen

Vertaislainaaminen tunnetaan ulkomailla yleisemmin termillä peer-to-peer -lainaus, sosiaalinen lainaus tai lyhennettynä P2P. Fellow Financen verkkopalvelussa lainanantaja ehdottaa, millä korolla hän olisi valmis lainaamaan toiselle rahaa. Samoin palvelussa lainan vastaanottava osapuoli päättää, millä korolla on valmis hyväksymään lainatarjouksen.

Kun vertaislainan osapuolet ovat sopineet yhteisymmärryksessä lainaehdoista, astuu lainasopimus voimaan kun lainanhakija nostaaa tarjotun vertaislainan tililleen. Fellow Financen palvelussa tiedot säilytetään salattuina ja anonyymeinä vertaislainasopimuksen osapuolten välillä, joten lainanantaja tai lainanhakija eivät koskaan voi tunnistaa toisiaan. Voit kokeilla, tarjota varojasi lainattavaksi tai hakea Fellow Financen tuotteita suoraan heidän verkkosivustollaan.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.