15.4 C
Helsinki
lauantai, 18 toukokuun, 2024

Buy now

S-Laina Laskuri

S-laina on S-ryhmän tarjoama luotto, joka on tarkoitettu S-ryhmän asiakkaille. S-laina laskurilla voit laskea lainan kuluja ja S-lainaa voi hakea esimerkiksi S-Pankin verkkosivujen, konttorien ja S-mobiilin kautta.

S-ryhmä on Suomen suurin kaupan alan yritys, joka omistaa mm. S-marketit, Prismat, Alepat, sekä S-Pankin.

S-lainan edut:

 • Edulliset korot
 • Mahdollisuus saada lainaa ilman vakuuksia
 • Lainan maksuaikaa voi joustavasti säätää tarpeen mukaan
 • Laina-aika jopa 15 vuotta

S-lainan hakeminen:

 • Voit hakea S-lainaa S-Pankin verkkosivuston, konttorien tai S-mobiilin kautta
 • Tarvitset hakemukseen henkilötunnuksen ja verkkopankkitunnukset
 • Lainahakemuksen täyttäminen kestää noin 15 minuuttia
 • Lainapäätöksen saat heti hakemuksen jättämisen jälkeen
 • Lainasumma maksetaan tilille heti päätöksen saatuasi.

S-laina on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät edullista ja joustavaa lainaa. S-ryhmän asiakkuus tarjoaa myös lisäedun korkeampiin lainasummiin. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa ja saat lainapäätöksen heti. Lainasumma maksetaan tilille heti päätöksen saadessasi. S-laina on hyvä vaihtoehto niille, jotka haluavat saada lainaa ilman vakuuksia.

Kuten mainittua, S-Pankin tarjoama S-Laina on monipuolinen tuote. Jos haluat laskea S-lainan kuluja, voit tehdä sen S-pankin verkkosivustolla löytyvän laskurin avulla. Meidän lainalaskurimme näyttää myös muiden pankkien lainatason arvion. S-Pankin S-laina -palvelu ei kilpailuta muita pankkeja ja siksi S-Laina ei välttämättä ole edullisin laina markkinoilla. Voit laskea laskurillamme mahdollisesti edullisemman lainan kuin S-Pankin S-Laina on. Laskurimme vertailussa on mukana yli 30 luotonmyöntäjää ja saat halutessasi henkilökohtaisen lainatarjouksen suoraan laskurin ja lainahakemuksen täytettyäsi. Kokeile – Se on ilmaista eikä sido mihinkään.

Onko S-laina edullinen ja kuinka sitä haetaan?

Suhteellisen edullista S-Lainaa voit hakea helposti verkossa suoraan S-pankista, etkä tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Lainapäätöksen voit saada jopa saman päivän aikana, mutta kannattaa varautua jopa muutaman arkipäivän käsittelyyn mikäli sinulta kysytään ylimääräisiä dokumentteja, kuten palkkatodistus tai mikäli olet yrittäjä, niin hakemuksen käsittely on valitettavan hidasta myös S-pankissa. S-pankista voit hakea lainaa yksin aina 30 000 euroon saakka, tunnistautumalla oman pankin pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

S-lainan kanssa asioit suoraan S-Pankin, eli SOK:n henkilökunnan kanssa. S-Pankista on pikkuhiljaa kasvanut merkittävä tekijä kotimaassamme, sillä SOK:n toimipisteitä löytyy liki kaikista suomen kaupungeista ja kunnista. Saat siis palvelua hyvin laajan verkoston kautta. Voimme suositella S-pankin palveluita, mutta jätämme päätöksen sinulle haluatko hoitaa pankkiasoitasi mahdollisesti marketin tai kaupan henkilökunnan kanssa.

S-Pankin tarjoamaan lainalaskuriin, joka on työkalu asiakkaille arvioida S-Lainan kustannuksia. Tässä on joitakin keskeisiä faktoja, jotka liittyvät tyypilliseen lainalaskuriin, kuten S-Laina Laskuriin:

S-laina -laskurin tarkoitus pähkinänkuoressa

Se on yksinkertaisesti laskea S-pankin tarjoamia lainoja ja niiden maksueriä ja mahdollisuuksia. Voit laskea sillä seuraavia asioita liittyen uuden S-lainan hakemiseen:

 1. Tarkoitus: S-Laina Laskuri auttaa asiakkaita arvioimaan mahdollisen lainan kuukausierän suuruutta, korkokustannuksia ja kokonaiskustannuksia. Se antaa käyttäjille käsityksen siitä, miten lainan määrä, takaisinmaksuaika ja korko vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.
 2. Lainan Määrä: Laskurissa käyttäjät voivat syöttää haluamansa lainasumman. S-Pankin S-Lainan suuruus voi vaihdella tyypillisesti esimerkiksi 5 000 eurosta 50 000 euroon, mutta nämä summat voivat vaihdella ja ne kannattaa tarkistaa suoraan pankista.
 3. Korko ja Kulut: Laskuri huomioi lainan koron, joka voi olla kiinteä tai vaihtuva. Lisäksi laskuriin voi sisältyä muita kuluja, kuten avausmaksu tai tilinhoitomaksut, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.
 4. Takaisinmaksuaika: Käyttäjät voivat valita takaisinmaksuajan, joka voi vaihdella esimerkiksi 1-12 vuoden välillä. Takaisinmaksuaika vaikuttaa kuukausierän suuruuteen ja lainan kokonaiskustannuksiin.
 5. Ehdot: Laskurin antamat tiedot ovat suuntaa-antavia. Lopulliset lainaehdot, kuten korko ja muut kulut, määritellään hakijan taloudellisen tilanteen ja luottokelpoisuuden arvioinnin jälkeen.
 6. Hakuprosessi: Lainalaskurin käyttö on ensimmäinen askel lainanhakuprosessissa. Laskurin antamien tietojen perusteella asiakkaat voivat päättää hakea lainaa, minkä jälkeen seuraa tarkempi luottoanalyysi ja mahdollinen lainatarjous.
 7. Käyttäjäystävällisyys: Lainalaskurit on yleensä suunniteltu helppokäyttöisiksi, ja ne antavat nopeasti käsityksen lainan kustannuksista ilman, että asiakkaan tarvitsee sitoutua lainahakemukseen.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.