15.6 C
Helsinki
perjantai, 17 toukokuun, 2024

Buy now

Remonttilaina

Lue yksinkertainen vinkki remonttilainan hakemiseksi. Remonttilainan kilpailuttaminen -ohjeemme auttaa löytämään edullisimman remonttilainan, eli seuraavassa remonttilainan hakeminen verkosta yksinkertaisesti selostettuna.

Kyllä, remonttilaina ei useinkaan kannata ottaa esimerkiksi keittiötoimittajan kautta, jolloin korko on aina vähintäänkin 6-9%, Remonttilainaksi nämä yritykset tarjoavat Nordean Tuohi, Svea-rahoitus ym. tyyppisiä tuiki kalliita kulutusluottoja, joiden tarjoamisesta esimerkin keittiöliike saa vielä mukavan komission lainanantajalta.

Tee mielummin näin, seuraavassa vinkkimme joka kannattaa hyödyntää: Voit saada remonttilainaasi usein vähintääkin satojen, jopa tuhansien eurojen säästöt laina-ajalle kun haet tarjouksen yhden lainanantajan sijaan useammalta rahoittajalta – kilpailuta remonttilaina palvelussamme.

Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua mihinkään

Välitämme remonttilainahakemuksesi yhteistyöpankeille ja muille lainanantajillelaitoksille, ja he antavat automaattisesti alustavan lainapäätöksen ja -tarjouksen syöttämiesi tietojen perusteella.

Kun saat palvelustamme mieluisan tarjouksen lainantanjan tarjoamana, voit allekirjoittaa lainasopimuksen heti sähköisesti ja halutessasi nostaa rahat tilillesi heti tai useimmiten viimeistään seuraavaksi pankkipäiväksi – riippuen käyttämästäsi pankista.

Talous24.fi suositteleee aina kuluttajalle edullisinta remonttilainan tarjoajaa. Jos käyttäjän ei ole mahdollista saada edullista lainaa, ilmoitamme myös siitä selkeästi. Kokeile heti remonttilainan hakemusta. Se on ilmainen, nopea ja helppo prosessi. Lisäksi palvelu on täysin ilmainen eikä sido ottamaan tarjottua lainaa. Saat päätöksen hankinnan tueksi heti ja lainapäätös on voimassa kuukauden, saat siis kuukauden aikaa harkita haluatko nostaa tarjottua lainaa.

Aiheeseen liittyen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SEURAA MEITÄ

12,655FanitTykkää
65,332SeuraajatSeuraa
5,644SeuraajatSeuraa
- Mainos -

UUSIMMAT

BookBeat

Kokeilujakso

Kokeile 30 päivää maksutta

Päivää :
Tuntia :
Minuuttia :
Sekuntia

— VUODEN PARAS ETU ÄÄNIKIRJOJEN YSTÄVILLE —

BookBeat nyt
30 päivää
MAKSUTTA

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.