OP Lainalaskuri

0

Osuuspankin lainalaskuri, eli ”OP Lainalaskuri” on suosittu lainalaskuri, joka laskee lainan kuukausierän helposti, mutta se ei laske kuin OP:n tarjoamat lainat. OP lainalaskuri ei siis kerro markkinan koko kuvaa, vaan laskuista on poissa kaikki yleisimmät luotot kuten yli 30 suomalaisen lainanatarjoajan tarjoamat vakuudettomat kulutusluotot. OP lainalaskurin käyttö edellyttää lisäksi, että nostat lainan Osuuspankin kautta, olethan siis Osuuspankin asiakas kun aiot käyttää palvelua lainalaskuri OP, Osuuspankin tarjoamana.

Jos et ole vielä Osuuspankin asiakas, niin luehan tästä, mitä muita laskureita kuin OP lainalaskuria voit käyttää kartoittaaksesi lainamarkkinaa. Vaihtoehtoja toki löytyy paljon.

Esimerkiksi Rahoitu.fi -palvelu tarjoaa kätevän laskurin ja lainojen kilpailutuksen. Samoin voit käyttää S-pankin lainalaskuria, jos olet heidän asiakkaansa. Laskitpa mitä tahansa lainaa, auttaa yleinen lainalaskurimme asiassa. Siinä voit valita itse vapaasti summan, koron ja maksuajan.

Kokeile lainalaskuriamme ja tutustu halutessasi lainatarjontaan vakuudettomien kulutusluottojen saralla.

Onko OP Lainalaskuri tarkka?

Kyllä on. OP:n lainalaskuri on Osuuspankin lainalaskuri, jolla voit laskea hyvin tarkasti Osuuspankin tarjoamia lainatuotteita. Voit laskea tarkasti vain OP:n tarjoamia lainakokonaisuuksia.

Kuinka suuria summia OP Lainalaskuri laskee?

OP:n lainalaskurilla voi laskea ainoastaan OP:n valikoiman lainasummia. Se ei siis sovellu mahdollisesti ihan kaikkien lainojen laskemiseen, vähintäänkin siksi että lainan asteikko loppuu kesken.

Maksaako OP Lainalaskurin käyttö?

Ei toki. Se on vain laskuri heidän verkkosivullaan.

Sitooko OP Lainalaskurin käyttö mihinkään?

Ei sido. Laskuri on täysin maksuton ja ilman sitoumuksia käytössäsi.

Joudunko jättämään yhteystiedot OP Lainalaskuriin?

Et joudu. Laskurilla voi laskea täysin anonyymisti.

Osuuspankki – Historia OP lainalaskurin takana

Osuuspankki eli OP on Suomen suurin osuuskunta-perusteinen pankki. Se on perustettu vuonna 1891 ja sillä on yli miljoona jäsentä. OP tarjoaa laajan valikoiman palveluita asiakkailleen, kuten pankkipalvelut, vakuutukset, sijoituspalvelut ja lainat.

OP Lainalaskuri on yksi OP:n tarjoamista palveluista. Se on verkkopalvelu, jonka avulla asiakkaat voivat laskea erilaisten lainojen kustannuksia ja takaisinmaksuaikoja. Lainalaskurilla voi laskea esimerkiksi asuntolainan, autolainan tai kulutusluoton kustannukset. Laskurilla voi valita lainan määrän, laina-ajan sekä koron. Laskuri näyttää myös erilaisia vaihtoehtoja, kuten eri korkotasoja tai eri takaisinmaksuaikoja.

OP Lainalaskurin avulla asiakkaat voivat helposti vertailla eri lainavaihtoehtoja ja löytää itselleen sopivan ratkaisun. Se on erittäin kätevä työkalu, joka auttaa asiakkaita tekemään informoidut päätökset lainan hankinnassa. Lainalaskuri on saatavilla kaikille ilmaiseksi OP:n verkkosivulla.

OP tarjoaa myös muita lainapalveluita, kuten erilaiset lainatuotteet kuten asuntolainat, autolainat, kulutusluotot ja korttiluotot. Pankki tarjoaa myös erilaisia vakuutuksia, kuten henkilövakuutuksia, kotivakuutuksia ja liikennevakuutuksia. OP:n sijoituspalvelut ovat myös erittäin suosittuja ja ne sisältävät mm. sijoitusrahastot, osakkeet ja joukkovelkakirjat.

OP:n laaja valikoima palveluita ja lainalaskuri tekevät siitä erittäin suosittujen pankin asiakkaiden keskuudessa. Pankki on tunnettu luotettavuudestaan ja ammattitaitoisesta palvelustaan. OP on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukkaita pankkipalveluita ja lainoja.

- KILPAILUTA LAINATARJOUS MAKSUTTA -

Kommentoi Aihetta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista

Lainatarjous heti?

Tee Bankenin maksuton vertailu ja sinulla on lainatarjous ja päätös lainalle valmiina jo tänään.